Afvallen in Woerden

Afvallen in Woerden
Sinds de zomer van 2017 kun je nu ook in Woerden afvallen met een Straight away programma.
Vida Vitaal in de persoon van coach Stein van Spankeren biedt de mogelijkheid om samen met hem de uitdaging aan te gaan!

Oftewel; nu ook Leuker, Lekkerder en Makkelijker afvallen in Woerden!

Waarom Straight away?
Straight away werkt alleen met gediplomeerde coaches die jou gratis begeleiden naar je streefgewicht, maar ook nog daarna blijven coachen. Zo zal je dus geen last hebben van het jo-jo effect! Gelukkig is er nu dus ook een gediplomeerd Straight away coach in Woerden! Daarnaast zijn de producten zo samengesteld dat je dagelijks gewoon al je essentiële voedingsstoffen, vitamines en mineralen binnenkrijgt, waardoor het gebruik van deze maaltijdvervangers volledig gezond en verantwoord is. Dat is waar Straight away zich in onderscheidt in de markt. Als klap op de vuurpijl zal je door de samenstelling van de Straight away producten geen last hebben van een hongergevoel.

Even kort samengevat:

Snel, gezond en blijvend afslanken
Gratis professionele coach in Woerden helpt je met afvallen
Geen jo-jo effect
Geen honger
24/7 advies op maat

Hoe werkt het?
We starten door jouw volledige dagmenu te vervangen door maaltijdvervangers. Dat kunnen drie, maar bij voorkeur vier maaltijdvervangers per dag zijn. In sommige gevallen wordt er ’s avonds een lichte maaltijd gegeten in plaats van een Straight away product. Maar de echte magie van dit programma komt pas vrij als je uitsluitend Straight away producten eet. Deze producten zorgen er namelijk voor dat je lichaam je vetvoorraden gaat aanspreken om energie uit te verkrijgen. Je eet dus letterlijk jezelf op!
De kilo’s verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Wekelijks kom je bij me langs in Woerden om te wegen hoeveel je bent afgevallen en om de afgelopen en de aanstaande week te bespreken. Daarna maken we een nieuw pakketje met producten voor je. Natuurlijk kun je me ook op andere momenten om hulp of advies vragen.
Ik ben jouw coach 24/7! Zo sta je er nooit alleen voor.

Zodra we je streefgewicht hebben bereikt, gaan we afbouwen.  We stoppen alleen niet met afvallen! We gaan stap voor stap het reguliere voedingspatroon aanpassen en normale producten weer terugbrengen in jouw dagmenu. Dat doen we heel geleidelijk en we houden nauwkeurig in de gaten hoe je lichaam hierop reageert. Zo voorkomen we dat het jo-jo effect zijn intrede doet.
In deze fase zal je nog steeds afvallen, alleen niet zo snel meer.

Zodra je helemaal bent afgebouwd en weer volledig leeft op gezonde voeding, mag je voor de zekerheid nog steeds bij me langs komen.
Ik wil namelijk ook dat je op gewicht blijft! Dus daar gaan we voor!

De producten
De producten van Straight away bevatten geen aspartaam, maar worden bijna allemaal gezoet met Stevia. De shakes en soepen zijn soja-arm en glutenvrij. De shakes bevatten daarnaast geen conserveringsmiddelen. De Straight away producten voldoen aan en zijn geproduceerd volgens de richtlijn 96/8 EC en zijn bedoeld om te gebruiken in energiebeperkte diëten. Doordat alle producten zorgvuldig zijn samengesteld en regelmatig worden geanalyseerd en vernieuwd, onderscheidt Straight away zich binnen de markt van energiebeperkte diëten.

Stel jouw dagmenu samen uit het ruime aanbod van onder andere shakes, repen, soepen en warme maaltijden.
Nieuwsgierig? Lees hier meer over de producten van Straight away.

Meer info?
Ben je enthousiast geworden? Dan zit er maar één ding op. Start bij mij in Woerden met afvallen!
Plan online dat intakegesprek in en maak van vandaag de eerste dag van jouw nieuwe toekomst.
Wil je liever nog wat meer informatie? Dan kun je hier verder lezen.