Shine for Santa

Kijk aan! Jij ziet dus een winnaar in jezelf? Een echte doorzetter die er helemaal klaar voor is om de show te stelen tijdens de feestdagen!
Dan ben je hier op de juiste plek!

Maandag 22 oktober start namelijk de Shine for Santa Challenge!
Met behulp van deze challenge gaan we er samen voor zorgen dat jij staat te stralen bij elke kerstborrel!
Hoe? Dat lees je hier!

De Shine for Santa Challenge duurt in totaal tien weken en bestaat uit twee delen; eerst gaan we gewicht verliezen, dit doen we gedurende 6 weken met behulp van de maaltijdvervangers van Straight away. Nadat de eerste 6 weken voorbij zijn, bouwen we het gebruik van maaltijdvervangers af in 4 weken tijd. Je gaat nu steeds weer meer normale voeding eten. Zo zorgen we ervoor dat de verloren kilo’s ook echt weg blijven! En dit alles onder begeleiding van een professionele coach en tevens ervaringsdeskundige, GRATIS! De challenge eindigt op maandag 24 december, precies op tijd voor kerst! Zorg dat je gedurende deze periode volledige focus hebt op de challenge, om zoveel mogelijk resultaat te halen. Vergis je niet; 10 tot 15 kilo kwijtraken tijdens deze challenge is zeker haalbaar met de juiste instelling.
Dat zou geweldig zijn toch?

Ga jij met alle anderen de uitdaging aan? Meld je dan nu aan!

 

 

Naast de gratis begeleiding, de garantie op blijvend gewichtsverlies biedt deze challenge nog meer leuke voordelen:

50% korting op je inschrijfkosten
GRATIS shakebeker
Wekelijks GRATIS coaching en weegmomenten
Een kortingsbon voor jouw favoriete kleding winkel van het aantal verloren kilo’s in procenten, geldig voor één kledingstuk, wanneer je de challenge helemaal hebt doorlopen.
Toegang tot de Facebook community

Het intakegesprek dient uiterlijk 20 oktober te hebben plaatsgevonden, anders kun je niet gebruikmaken van de volledige doorlooptijd.
Hou daar rekening mee bij het maken van je afspraak.