Elk nadeel heeft zijn voordeel

Yeaaah! Deze week is het zover! De TEI wordt geleverd! Natuurlijk ben ik hier mega excited over. Gedurende mijn behandelingen ben ik overtuigd geraakt van de mogelijkheden van dit apparaat en hoe groot de toegevoegde waarde hiervan is. Ten eerste voor al mijn cliënten, maar ook voor alle andere personen die graag de puntjes op de I van hun lichaam willen zetten! Dus dat ik daar vanaf volgende week een bijdrage in kan leveren, vind ik super tof!

Maar zoals de titel van deze blog al deels doet vermoeden, heeft de komst van de TEI ook een downside. Wellicht niet helemaal te herleiden uit de titel overigens, aangezien dit iets positiefs is, met een nadelige bijkomstigheid. Toch vind ik het belangrijk genoeg om even aandacht aan te geven.
Gezien het feit dat mijn agenda voller en voller begint te raken en dat met de komst van de TEI zeker niet minder zal worden, zal ik vanaf heden strikter met mijn agendabeleid om gaan. Dit agendabeleid staat uitgebreid beschreven in mijn algemene voorwaarden en is ook altijd al van kracht geweest. Voorheen kon ik daar met wat meer flexibiliteit mee om gaan. Dat gaat nu dus niet meer. Dat is niet omdat ik graag strak in mijn vel wil zitten, maar wel omdat ik niet meer de mogelijkheden heb om op het laatste moment te schuiven. Als je een afspraak hebt staan in mijn agenda, betekent dat simpelweg dat een ander op dat moment dus geen afspraak kan maken. Het is soms een aardige puzzel om alle agenda’s op elkaar aan te laten sluiten, zodat ik iedere cliënt op een moment kan inplannen die goed past bij zijn of haar agenda. Als je jouw afspraak last-minute afzegt of verschuift, is dat gepuzzel dus voor niks geweest.  Dat is natuurlijk een situatie die voor niemand wenselijk is! Niet voor jou, niet voor mij en niet voor de andere cliënt die graag op dat moment wilde langskomen, maar dat niet kon, omdat jij daar al stond.

Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen op de regel en kun je het altijd proberen om je afspraak te verzetten. En als we binnen 24 uur rondom je originele afspraak een ander moment kunnen vinden om elkaar te zien, dan is dat ideaal! Ik probeer altijd zo flexibel mogelijk te blijven. Lukt dat niet, zal ik als gevolg van je no-show intakekosten van 30 euro moeten rekenen voor een gemist weegmoment. Wanneer een afspraak voor de TEI te laat wordt verschoven, zal deze behandeling komen te vervallen.
Doe jezelf en mij dus een plezier en denk goed na over wanneer je jouw vervolgafspraak inpland, zodat je zeker weet dat je aanwezig kunt zijn op het afgesproken moment.
Ik hoop op jullie begrip hiervoor en als je er graag meer over wilt weten, kun je mijn algemene voorwaarden even nalezen of er naar vragen tijdens je eerstvolgende weegmoment!

Tot zover deze toch wat meer zakelijke en serieuze blog dan jullie wellicht gewend zijn van mij. Tot de volgende!

Groetjes Stein

Geef een reactie