Vida Vitaal

Lichter in de Lente Challenge

De lente staat voor de deur! Wellicht veel sneller dan je had verwacht… Te snel? Welnee! Wij van Vida Vitaal dagen je uit om de komende acht weken volledig toegewijd de strijd met de overtollige kilo’s aan te gaan; de Vida Vitaal Lichter in de Lente Challenge! Zodat jij na die acht weken lekker de lente in gaat. Goed idee, toch?

Je meld je aan bij Vida Vitaal voor een afslankprogramma. Wanneer je vermeld dat je mee wilt doen met de Lichter in de Lente Challenge, krijg je 50% korting op de kosten van je intakegesprek en we doen er ook nog een gratis shakebeker bij. Onder begeleiding van een ervaren coach start jij met de uitdaging van je leven. Wekelijks kom je wegen om je resultaat te vieren! Deze weegmomenten zijn overigens kosteloos. Net als de rest van onze 24/7 coaching service. Wij staan altijd voor je klaar om je te begeleiden tijdens je programma. Gratis!
Slaag jij met vlag en wimpel? Dan krijg je als bonus een behandeling op de TEI of de Cryoshaper als extra beloning.

Deze kanjers gingen je voor

Het drie-stappenplan

In de eerste stap gaan we aan de slag om zo snel mogelijk kilo’s te verliezen. Daarvoor gebruiken we de maaltijdvervangers van Coach Nutrition. Deze producten voorzien jou van alle vitamines en mineralen en geven je een vol gevoel. Je kunt kiezen uit verschillende warme en koude maaltijden. Je komt wekelijks wegen en neemt producten af, zo houden we controle over je resultaten. Tijdens je weegmoment bespreken we de week. Gedurende de week mag je altijd contact met me zoeken. Jij werkt 24 uur per dag aan jouw programma, dus ik ben 24 uur per dag beschikbaar om je bij te staan. We doen dit samen! De coaching is overigens volledig gratis!

Evelien - Het afvallen ging erg goed. Dit kwam ook door de wekelijkse gesprekken met Stein. Dat had ik echt nodig. Dat is wel die stok achter de deur die mij extra motivatie gaf.

Maaike - Het programma is duidelijk en goed vol te houden. De producten smaken prima! Uiteraard zijn er lastige momenten, maar het resultaat motiveerde mij enorm.

Esther - Ik heb er in tijden niet zo goed uitgezien. Ik krijg onwijs veel complimenten en zeg dan ook steeds: dit is de beste keuze die ik in hele lange tijd heb gemaakt!

Het fundament voor je slanke toekomst

Zodra jij weer lekker in je vel zit, gaan we opbouwen. Dit houdt in dat we stap voor stap de producten gaan vervangen voor gezonde voeding. Dit doen we geleidelijk, zodat je lichaam weer rustig went. Wekelijks houden we in de gaten hoe je lichaam reageert op gezonde voeding. Zo houden we controle en voorkomen we dat je gaat jojo-en.

Wanneer je helemaal bent opgebouwd en geen producten meer gebruikt, krijg je van mij een voedingsschema mee dat speciaal voor jouw lichaam is gemaakt. Dit is een richtlijn die ervoor zal zorgen dat je op gewicht blijft. Tijdens de tweede stap heb je jezelf gezonde gewoontes aangeleerd en is je gedrag en kijk op eten veranderd. Je bent je nu bewust van wat je eet en wat dat met je lichaam doet. Heel belangrijk voor het behoud van je resultaat. Om dit resultaat ook echt te behouden, mag je gebruik maken van terugkom-momenten. Zo hou je altijd controle over je gewicht en sta je er nooit meer alleen voor.

Tijdens het hele programma is de coaching gratis. En zodra je het hele programma hebt doorlopen, blijft die service ook beschikbaar voor je. Zo vaak als je wilt, zo lang als je wilt.

Ben jij er klaar voor?

Wil jij net als al die mensen die je al voor gingen voorgoed afrekenen met de eeuwige struggle tegen die nare kilo’s die je in de weg zitten? Aarzel dan niet langer en meld je aan voor een intakegesprek in één van de praktijken Woerden, Leidsche Rijn of De Meern.

Liever eerst nog wat meer informatie? Dan mag je me altijd bellen op 0645300470.