Coach Nutrition informatie

De producten van Coach Nutrition zijn eiwitrijke, maaltijdvervangende producten. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld shakes, repen, havermout, soepen, complete warme maaltijden en warme sauzen voor over bijvoorbeeld broccolirijst. De producten van Coach Nutrition zijn zorgvuldig samengesteld en uitgebalanceerd door een team van gewichtsconsulenten, diëtisten en orthomoleculair voedingsdeskundigen. Daardoor bevat elk product alle belangrijke voedingsstoffen die je nodig hebt om jouw doelen op een gezonde manier te bereiken. De producten bevatten extra proteïne, zijn vrij van toegevoegde suikers, kunstmatige kleur- en/of smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Daarnaast zijn de maaltijdvervangers glutenvrij, lacto-vegatarisch en zijn allemaal halal verwerkt. Alles wat je lichaam nodig heeft en tóch laag in calorieën!

Doordat alle producten zorgvuldig zijn samengesteld en regelmatig worden geanalyseerd, vernieuwd en dus altijd voldoen aan de nieuwste wetgevingen en trends, onderscheidt Coach Nutrition zich binnen de markt. De gratis begeleiding van een professionele coach maakt het plaatje compleet.

Ben je benieuwd geworden? Plan dan online je intakegesprek in en kom langs in één van onze praktijken in Woerden, De Meern of Vleuterweide. Dan bespreken we welke vorm van het Coach Nutrition programma het beste bij jou en jouw leven past. Zo kunnen we een programma samenstellen met alleen maar maaltijdvervangers, maar als dat je teveel van het goede is, kunnen we ook een combinatie maken van Coach Nutrition producten en gewone, gezonde voeding. Dit intakegesprek kost eenmalig 40,- (inclusief shaker) maar alle overige coaching gedurende het programma is gratis!

Plan nu direct je intakegesprek in