Tijdens de intake kijken we of het probleemgebied geschikt is voor behandeling. Cryolipolyse kan worden gebruikt voor oppervlakkig en ongewenst vet. Dat zijn vetcellen die net onder huid liggen en boven de spieren.
Om de huid te beschermen tegen de kou, breng ik een gaas met speciale gel aan. De handle wordt op de huid aangebracht en zuigt de huid en onderhuidse vetlaag vast. De gehele handle koelt, dus de gehele probleemzone wordt behandeld. De behandeling kan zowel door een man als door een vrouw worden uitgevoerd, net wat jouw voorkeur heeft.
Afhankelijk van je wensen duurt de behandeling ongeveer 35 tot 45 minuten. Eerst wordt de handle verwarmd om de doorbloeding maximaal te laten verlopen, vervolgens koelt deze af tot maximaal -5 graden. Na de behandeling kan de huid wat gevoelig en koud aanvoelen.

Na de behandeling zullen de gekristalliseerde vetcellen niet door het lichaam worden herkend en sterven af. De afgebroken vetcellen zullen gedurende 3 tot 5 weken na de behandeling, op een natuurlijke wijze worden opgeruimd en afgevoerd.
Minimaal drie weken na de behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot vijf weken na de behandeling. Na vijf weken kun je een eventuele vervolgafspraak inplannen. Dit herhaal je totdat je tevreden bent. Vaak is dit het geval na drie behandelingen, vandaar dat behandelingen met de Cryoshaper per drie worden aangeboden.
Tijdens je behandeling heb je alle tijd en mogelijkheid om een Netflix-serie te kijken, een muziekje te luisteren, te werken of een boek te lezen. Of gewoon even helemaal niks! Ook heerlijk!

Plan hier nu jouw eerste behandeling op de CryoShaper in