Tot 30% van je vetcellen als voor de sneeuw voor de zon zien verdwijnen, wie wil dat nou niet? En dat elke behandeling weer, terwijl je lekker ontspannen een serie kijkt of jouw favoriete muziek luistert. Ideaal toch? Je mail bijwerken, een boek lezen of gewoon even helemaal niks mag natuurlijk ook! Niet zo gek dat de Cryoshaper ook wel het meest ontspannen maar ook het meest effectieve alternatief voor liposuctie wordt genoemd. Maar dan zonder operatie en dus zonder herstelperiode.
Tijdens de intake kijken we of het probleemgebied geschikt is voor behandeling. Cryolipolyse kan worden gebruikt voor oppervlakkig en ongewenst vet. Dat zijn vetcellen die net onder huid liggen en boven de spieren.
Om de huid te beschermen tegen de kou, brengen we een gaas met speciale gel aan. De handle wordt op de huid aangebracht en zuigt de huid en onderhuidse vetlaag vast. De gehele handle koelt, dus de gehele probleemzone wordt behandeld. De behandeling kan zowel door een man als door een vrouw worden uitgevoerd, net wat jouw voorkeur heeft. Word je liever door een vrouw behandeld? Geef dat dan ruim voor je afspraak aan.
Afhankelijk van je wensen duurt de behandeling ongeveer 35 tot 45 minuten. Eerst wordt de handle verwarmd om de doorbloeding maximaal te laten verlopen, vervolgens koelt deze af tot maximaal -5 graden. Na de behandeling kan de huid wat gevoelig en koud aanvoelen.

Na de behandeling zullen de gekristalliseerde vetcellen niet door het lichaam worden herkend en sterven af. De afgebroken vetcellen zullen gedurende 3 tot 5 weken na de behandeling op een natuurlijke wijze worden opgeruimd en afgevoerd.
Minimaal drie weken na de behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot vijf weken na de behandeling. Na vijf weken kun je een eventuele vervolgafspraak inplannen. Dit herhaal je totdat je tevreden bent. Vaak is dit het geval na drie behandelingen, vandaar dat behandelingen met de Cryoshaper per drie worden aangeboden.

Plan hier nu jouw eerste behandeling op de CryoShaper in