Mijn eerste ervaring met de TEI

Voor alles moet een eerste keer zijn! Zo ook voor mijn ervaring met de TEI. Afgelopen maandag onderging ik mijn eerste ervaring. Openminded, maar ietwat sceptisch onderging ik deze behandeling, maar WAUW! Dit is wel een beleving hoor! Je merkt gewoon aan alles dat het wat doet en nu, twee dagen later, merk ik daadwerkelijk verschil en heb ik nog steeds stevige spierpijn. Dat belooft veel goeds voor de komende 9 sessies!

Bij binnenkomst had ik een kort intakegesprek met Sylvia. We bespraken wat ik wil bereiken met mijn behandelingen en Sylvia legde mij kort uit welke programma’s (van de 21!!) daar geschikt voor zijn. Na het invullen van een formulier over mijn medische achtergrond mocht ik me uitkleden en plaatsnemen op de behandeltafel.
Daar legde Sylvia mij nogmaals uit wat er zou gaan gebeuren en begon ze met in te pakke op de plekken die ik graag aan wil pakken.
De totale behandleing duurt bijna een uur en bestaat uit 4 delen. Dit is afhankelijk van welk programma je kiest, want zoals ik net ook al aangaf, er zijn heel veel mogelijkheden!

Het eerste deel was best relaxed. Per band werd de intensiteit bepaald en de constante trillingen voelden best aangenaam Toch voelde je je spieren flink aanspannen.
Het tweede deel van dit programma voelde anders. Niet vervelend, maar de trillingen en de intensiteit hiervan kwamen nu met een bepaalde interval in plaats van constant. Dit zorgt ervoor dat je contunue spieren aanspant en weer ontspant. Ik begin te zweten… maar ik doe niks… huh?
Toen was het tijd voor deel drie. Weer een constante trilling, maar anders dan de eerste. Schroef maar op die intensiteit! Ik lig best hier!
Sylvia had me al gewaarschuwd voor de laatste stap van dit programma en dat was niet overbodig. De intensiteit werd wat teruggeschroefd, want dit voelt best heftig. Weer trillingen met een bepaalde interval, maar veel intenser dan tijdens het tweede deel. Ik begin serieus te zweten en de handdoeken waar ik op lig voelen echt vochtig aan. Erg apart!

Toen ik alle delen had doorlopen, stopte het apparaat vanzelf. Sylvia ontdeed me van de banden en ik mocht me weer aankleden. Ik kreeg een lekker flesje water mee, want ook bij deze behandelingen is veel drinken essentieel! En weer terug naar huis…

What the %^$^& just happend?

Ben je benieuwd naar het videoverslag dat ik heb gemaakt?
Bekijk die dan hier!

 

 

 

Dit vind je vast ook leuk

Pure winst!

Kijk maar eens naar buiten… we kunnen er nu echt niet meer omheen! Het weer van de terrasjes, korte mouwen en lange avonden buiten zitten

Lees verder »