De eerste vijf sessies op de TEI

De eerste vijf sessies op de TEI zitten erop en ik sta te popelen om de resultaten daarvan met jullie te delen. Na alle positieve verhalen en indrukwekkende voor en na foto’s van verschillende mensen, besloot ik zelf de proef op de som te nemen en een programma van 10 sessies te volgen. Bij mij is er immers ook nog ruimte voor verbetering!

Na een enthousiaste start (zie vorige video en blog) heb ik inmiddels nog vier behandelingen gehad, elke dinsdag en donderdag. Ze zones die ik aanpak zijn mijn bovenarmen, bovenbenen en mijn core (de buikstreek en zogenaamde lovehandles). Wat ik in deze zones wil bereiken is dat mijn huid strakker wordt, overtollige vetcellen worden verwijderd en dat er hierdoor meer definitie ontstaat. Ook door spiermassa te stimuleren om toe te nemen.
En de eerste metingen liegen er niet om!
– Mijn core is met ruim 5 cm afgenomen in 2 weken tijd
– Mijn bovenbenen beiden met 2 cm afgenomen in 2,5 weken tijd
– Mijn rechterarm is 1 cm toegenomen en mijn linkerarm zelfs 2 cm! Toename was bij deze zone het doel.

Daarnaast zie ik dat met name op mijn armen en benen de definitie (zichtbaarheid van spiermassa) toeneemt. Op mijn core zie ik dat ook gebeuren, maar nog in mindere mate. Dat is ook niet raar, want dat is mijn grootste probleemzone. Daar zat nog het meeste…

Wat ik ook duidelijk voel is dat de massa veel compacter is geworden, het voelt veel steviger aan. En daar waar nog vet zit, voel je de spieren ook beter zitten, ook al zie je ze misschien nog niet.

Al met al een heel mooi resultaat na vijf behandelingen! Hieronder deel ik de voor en na foto’s met jullie van mijn resultaten tot nu toe.

De lichtval op de foto’s is niet heel ideaal, maar met name rondom mijn navel kun je duidelijk zien dat mijn huid strakker is geworden. Links is 2 weken geleden, rechts is na vijf behandelingen. Daarnaast zijn mijn ribben beter zichtbaar wat aangeeft dat ik wat strakker ben geworden en ik vind het algemene vertoon van mijn romp steviger en compacter.

Vanaf de zijkant kun je helemaal goed zien dat mijn buik aardig is gelift. Hij hangt minder over mijn boxershort heen en oogt veel strakker en compacter, minder hangerig. Ook op mijn rug kun je zien dat er wat vet is verdwenen.

Vanaf de achterkant is goed zichtbaar dat mijn lovehandles zijn afgenomen. Ook zie je duidelijk dat mijn bovenbenen minder breed zijn. Dus de cijfers van de metingen kloppen bij wat je ziet op de foto’s, fijn!

Zoals je begrijpt ben ik echt mega nieuwsgierig wat de resultaten laten zien als ik alle 10 de behandelingen heb ondergaan. Ik ben hier al super-enthousiast over!

Zie jij het ook wel zitten om dergelijke resultaten te boeken in zo’n korte tijd? Lees dan even verder via onderstaande knop. Er is namelijk nu een actie van kracht die je een heeele mooie korting geeft op je eerste 10 behandelingen. Check it out!

[maxbutton id=”10″ ]

Dit vind je vast ook leuk

Pure winst!

Kijk maar eens naar buiten… we kunnen er nu echt niet meer omheen! Het weer van de terrasjes, korte mouwen en lange avonden buiten zitten

Lees verder »