Ervaringen

Het is geweldig en heel erg waardevol om te lezen wat cliënten zeggen over hun ervaring met mij.
Dit is waar ik het voor doe; happy faces! Ik ben supertrots op iedereen die ik mag begeleiden naar een gezonder, slanker en gelukkiger leven. Hieronder een aantal voorbeelden van deze kanjers!


Sabina, Maarssen
31 jaar

“Fijne coach! In een ontspannen en relaxte sfeer wordt je goed begeleid in het maken van je keuze en het volgen van je programma.”


Denise, Linschoten
20 jaar

“Door middel van het Straight away dieet en de coaching van Stein ben ik in 3 weken 5 kilo kwijt geraakt. Stein is een hele fijne coach die persoonlijk advies geeft en je genoeg motiveert. Hij is altijd bereikbaar en helpt ook nadat je je doel bereikt hebt met tips om op gewicht te blijven. Thanks Stein!”


Leroy, Woerden
32 jaar

“4 weken bezig en al 10.7 kilo afgevallen! Wil je snel afvallen onder begeleiding? Stein sleept je erdoorheen en behaald samen met jou je doel!”


Ellen, Amsterdam
42 jaar

“Het e-book is echt een prachtig stuk! Heb het in één ruk uitgelezen. Echt positief, begrijpelijk en motiverend geschreven. Super cool, mooi en inspirerend verhaal! Met veel bruikbare tips!”


Daphne, Woerden
34 jaar

“Afvallen met Stein en Straight Away is leuk en lekker! Goede begeleiding en lekkere producten. Daarnaast val je minimaal een kilo per week af meestal zelfs meer! Zeker een aanrader!”


Peete, Montfoort
52 jaar

“Om van wat overtollige kilo’s af te komen heb ik de hulp van Vida Vitaal ingeroepen. Stein heeft een mooi programma ontwikkeld. Echt heel goed te doen! Gevarieerde maaltijden met granen, vis, vlees, groenten en zuivel. Ik was na  een week al 2,5 kg kwijt. Ik ben vol verwachting naar het eindresultaat!”


Faye, Utrecht
25 jaar

“Het Straight away dieet is goed vol te houden. Er is een ruime keuze aan producten en ze zijn nog lekker ook! Vooral de Choco Loco Crunch reep is heerlijk! Je ziet snel resultaat wat ontzettend motiverend is. Na ruim een jaar heb ik nu nog steeds mijn ideale gewicht!”

*Elk succesverhaal is opzichzelfstaand. Ieder lichaam is anders.