Werking van de TEI

De TEI combineert infrarood met elektrostimulatie. Door deze combinatie kunnen we aan veel probleemzones tegelijk werken en met een per zone passende aanpak.
Door infrarood worden vetcellen zachter en de vetten daarin vloeibaarder. Deze vetten komen tijdens de behandeling vrij in het lichaam, de elektrostimulatie zorgt er voor dat deze vetten meteen verbrand worden.
De infraroodstraling verhoogt de circulatie van zowel het lymfe systeem als de doorbloeding. Hierdoor kunnen de afvalstoffen die bij de vetverbranding vrijkomen optimaal worden afgevoerd. Ook zorgt de verhoogde circulatie voor afvoer van andere afvalstoffen die bijvoorbeeld in de huid of in de spieren opgebouwd zijn. De afvalstoffen in de spieren kunnen zorgen voor klachten zoals knopen, stijfheid of een trekkerig gevoel. Doordat de elektrostimulatie het bindweefsel versterkt, wordt de huid strakgetrokken.

Als extra boost voor het figuur worden de spieren versterkt. Hou je niet van sporten of kan je het even niet door een blessure? Met de TEI zit je toch strak in je vel!

Door de 21 verschillende programma’s is de TEI helemaal aan te passen naar jouw wensen. Figuurcorrectie hoeft niet alleen met overgewicht te maken te hebben. Onderstaande klachten kunnen allemaal worden behandeld met de TEI:

  • Het verminderen van cellulitis en striae
  • Het oplossen van plaatselijke vetophopingen
  • Versteviging van de huid
  • Spieropbouw
  • Lymfedrainage (oedeem)
  • Herstel van spieren en huid na zwangerschap
  • Aanpak van hormonale klachten zoals PMS en klachten mbt de menopauze
  • Herstel na (top)sport
  • Vermindering van pijn in spieren en gewrichten

Wil je meer lezen over de behandeling?

Sluit Menu
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Aanbieding TEI behandeling

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het TEI system. Ik snap heel goed dat je nieuwsgierig bent of dit prachtige apparaat jou zou kunnen helpen. Daarom heb ik nu tijdelijk een mooie aanbieding voor je.
Omdat het TEI system nieuw is in Nederland, geef ik je de mogelijkheid om drie behandelingen te proberen tegen het aantrekkelijke introductietarief van €99,-!

Wil jij graag kennismaken met de TEI voor slechts €33,- per behandeling? Maak dan snel een afspraak voor jouw eerste behandeling.