Vida Vitaal

Gezond en snel weer lekker in je vel​

Afslanken is voor veel mensen een hot item. Stiekem willen we allemaal wel een paar kilootjes minder wegen. Of misschien wel meer dan een paar kilo’s? Maar hoe doe je dat en waar begin je? En vooral: hoe zorg je ervoor dat je verloren kilo’s ook weg blijven?

Om voor eens en altijd antwoord te geven op deze vragen ontwikkelde ik een drie-stappenplan. Bepakt met de juiste informatie, kennis en mijn eigen ervaringen neem ik je mee op reis. Een reis die een grote verandering teweeg kan brengen. Want daar ligt de sleutel van jouw succes; verandering! Dat klinkt voor veel mensen als een eng woord, ik weet het. Maar het is het zo waard! Ik viel zelf 40 kilo af met deze methode en ben al meer dan 10 jaar op gewicht. De kennis die ik op deed tijdens mijn eigen reis deel ik nu met jou. Zodat jij ook ditzelfde succes kunt ervaren!

Deze kanjers gingen je voor

Het drie-stappenplan

In de eerste stap gaan we aan de slag om zo snel mogelijk kilo’s te verliezen. Daarvoor gebruiken we de maaltijdvervangers van Coach Nutrition. Deze producten voorzien jou van alle vitamines en mineralen en geven je een vol gevoel. Je kunt kiezen uit verschillende warme en koude maaltijden. Je komt wekelijks wegen en neemt producten af, zo houden we controle over je resultaten. Tijdens je weegmoment bespreken we de week. Gedurende de week mag je altijd contact met me zoeken. Jij werkt 24 uur per dag aan jouw programma, dus ik ben 24 uur per dag beschikbaar om je bij te staan. We doen dit samen! De coaching is overigens volledig gratis!

Evelien - Het afvallen ging erg goed. Dit kwam ook door de wekelijkse gesprekken met Stein. Dat had ik echt nodig. Dat is wel die stok achter de deur die mij extra motivatie gaf.

Maaike - Het programma is duidelijk en goed vol te houden. De producten smaken prima! Uiteraard zijn er lastige momenten, maar het resultaat motiveerde mij enorm.

Esther - Ik heb er in tijden niet zo goed uitgezien. Ik krijg onwijs veel complimenten en zeg dan ook steeds: dit is de beste keuze die ik in hele lange tijd heb gemaakt!

Het fundament voor je slanke toekomst

Zodra jij weer lekker in je vel zit, gaan we opbouwen. Dit houdt in dat we stap voor stap de producten gaan vervangen voor gezonde voeding. Dit doen we geleidelijk, zodat je lichaam weer rustig went. Wekelijks houden we in de gaten hoe je lichaam reageert op gezonde voeding. Zo houden we controle en voorkomen we dat je gaat jojo-en.

Wanneer je helemaal bent opgebouwd en geen producten meer gebruikt, krijg je van mij een voedingsschema mee dat speciaal voor jouw lichaam is gemaakt. Dit is een richtlijn die ervoor zal zorgen dat je op gewicht blijft. Tijdens de tweede stap heb je jezelf gezonde gewoontes aangeleerd en is je gedrag en kijk op eten veranderd. Je bent je nu bewust van wat je eet en wat dat met je lichaam doet. Heel belangrijk voor het behoud van je resultaat. Om dit resultaat ook echt te behouden, mag je gebruik maken van terugkom-momenten. Zo hou je altijd controle over je gewicht en sta je er nooit meer alleen voor.

Tijdens het hele programma is de coaching gratis. En zodra je het hele programma hebt doorlopen, blijft die service ook beschikbaar voor je. Zo vaak als je wilt, zo lang als je wilt.

Ben jij er klaar voor?

Wil jij net als al die mensen die je al voor gingen voorgoed afrekenen met de eeuwige struggle tegen die nare kilo’s die je in de weg zitten? Aarzel dan niet langer en meld je aan voor een intakegesprek in één van de praktijken Woerden, Vleuterweide of De Meern.

Liever eerst nog wat meer informatie? Dan mag je me altijd bellen op 0645300470.