Het eindresultaat!

Ook aan al het goede komt een einde. Mijn 5 weken op de TEI zitten er op, maar wat ben ik aangenaam verrast! Vooraf hoorde ik wel veel hele positieve geluiden, maar ik wil dat soort dingen toch altijd graag zelf even meemaken, voordat ik het geloof. En dat dat heb ik dus gedaan!  Vijf weken lang ging ik twee keer per week op de TEI. Tijdens deze behandelingen lette ik niet meer op mijn eten dan normaal. Pasen viel ook in deze periode en ik ben een weekend naar Berlijn geweest. Ook vierde ik mijn verjaardag gewoon zoals dat hoort, met taart en uit eten gaan. Dit zijn allemaal momenten geweest waar ik me niet netjes aan eetschema’s of andere diëten heb gehouden. Ik heb dit allemaal met opzet gedaan, omdat ik echt een goed en realistisch beeld wilde creëren van het effect van de behandelingen op de TEI. De resultaten blijven verbluffend. Lees verder en oordeel zelf!

Over het resultaat kunnen we kort zijn. Wat een verschil! Met name mijn core en mijn vlanken zijn echt veel strakker geworden. Er is duidelijk vet verdwenen en alles oogt veel compacter. Dit had ik echt niet verwacht hoor, ik ben hier heel blij mee!

Het resultaat dat vanaf de zijkant zichtbaar is, is ook aanzienlijk. Ook hier zie je dat er aan de vlanken een mooi verschil te constateren is en de voorkant van mijn buik is een stuk strakker en platter. Daarbij zie je dat er op mijn rug een soort holling is ontstaan. Ook een direct resultaat van de plaatselijke aanpak om overtollige vetcellen af te breken.

De holling die zichtbaar is op de foto’s gemaakt vanaf de zijkant, is vanaf deze hoek natuurlijk niet zichtbaar, maar wel zie je duidelijk dat er bij mijn onderrug vet is verdwenen en de huid veel strakker is. Mijn taille is ook veel duidelijker zichtbaar geworden in een maand tijd. Ook dat komt doordat er overtollige vetcellen zijn afgevoerd. Ook op deze foto’s vind ik het goed zichtbaar dat mijn bovenbenen compacter zijn geworden. Die zijn namelijk ook behandeld.

Het mag duidelijk zijn, de verhalen die ik vooraf hoorde klopten. De TEI doet echt wat het belooft. Het werkt gewoon echt. Ik wilde zelf het lopende voorbeeld zijn voor jullie, het proefkonijn. En daar heb ik absoluut geen spijt van! Het is echt elke cent dubbel en dwars waard geweest.

Zoals jullie vast allemaal al wel hebben meegekregen, wil ik dit apparaat dolgraag in mijn praktijk gaan neerzetten, om jullie zo ook zulke mooie resultaten te kunnen laten behalen in een heel korte tijd! Helaas is een dergelijke investering momenteel nog niet haalbaar voor mij. Niet als ik het alleen moet doen in ieder geval! En dat zou toch een gemiste kans zijn voor iedereen uit Woerden, Harmelen, Vleuterweide, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Montfoort, Oudewater en alles daaromheen! Daarom heb ik een Early Bird actie opgezet. Hoe deze actie precies in zijn werk gaat, kun je lezen via de onderstaande knop, maar wat ik er alvast over wil zeggen, is dat je er een fikse korting van 150 euro op je eerste 10 behandelingen mee kun verdienen! Meer zeg ik niet hoor!

Dit vind je vast ook leuk

Pure winst!

Kijk maar eens naar buiten… we kunnen er nu echt niet meer omheen! Het weer van de terrasjes, korte mouwen en lange avonden buiten zitten

Lees verder »