Cryoshaper

Cryolipolyse is hét alternatief voor liposuctie. Met deze methode is het mogelijk om zonder operatie door middel van vetcelbevriezing plaatselijk vet te verwijderen. De nieuwste technologie op gebied van cryolipolyse is de Cryoshaper en die staat in de praktijk in De Meern.

Deze Cryoshaper kan met vier handles tegelijkertijd behandelen. Het unieke van deze handles is dat ze 40% meer oppervlak behandelen dan de reguliere cryolipolyse apparatuur doordat de gehele handle wordt gebruikt.

  • Plaatselijk vet verliezen op buik, lovehandles, rug, dijen, knieën, bh-rand, borsten (mannen) en bovenarmen
  • Omvang vermindering
  • Behandel vier zones van het lichaam in één behandeling
  • Verlies tot 30% vet per behandeling
  • 100% van de probleemzone wordt behandeld
  • 360 graden rondom koeling doordat de gehele kop van de handle koelt

Cryolipolyse is de methode om door middel van bevriezing hardnekkige vetcellen af te breken. Een groot voordeel van deze methode is dat de vetcellen op de behandelde plekken definitief verdwijnen. De vetcellen worden eerst verwarmd en vervolgens gekoeld. Daarna zal het lichaam deze afvalstoffen op natuurlijke wijze afvoeren, waardoor het vet definitief is verdwenen. De procedure is per lichaamszone toe te passen.

Met de Cryoshaper kunnen vier zones van het lichaam in één behandeling worden behandeld. Dit apparaat verschilt van andere Cryolipolyse modellen doordat de handle volledig rondom werkt. Waar andere modellen werken met koelplaten wordt bij de Cryoshaper de gehele handle verwarmd en gekoeld. Op deze manier wordt 100% van het te behandelen gebied bewerkt in plaats van 60% zoals bij andere apparaten die werken met koelplaten.

Wil je meer lezen over de behandeling?