Hoe werkt de TEI?

De TEI combineert infrarood met elektrostimulatie. Door deze combinatie kunnen we aan veel probleemzones tegelijk werken en met een per zone passende aanpak.

Door de infrarood worden vetcellen zachter en de vetten daarin vloeibaarder. Deze vetten komen tijdens de behandeling vrij in het lichaam, de elektrostimulatie zorgt er voor dat deze vetten meteen verbrand worden.

De infraroodstraling verhoogt de circulatie van zowel het lymfe systeem als de doorbloeding. Hierdoor kunnen de afvalstoffen die bij de vetverbranding vrijkomen optimaal worden afgevoerd. Ook zorgt de verhoogde circulatie voor afvoer van andere afvalstoffen die bijvoorbeeld in de huid of in de spieren opgebouwd zijn. De afvalstoffen in de spieren kunnen zorgen voor klachten zoals knopen, stijfheid of een trekkerig gevoel.

Doordat de elektrostimulatie het bindweefsel versterkt, wordt de huid strak getrokken.
Dit, in combinatie met de verbranding van de vetten, zorgt voor  vermindering van cellulitis en maakt dat je huid weer strakker wordt.

Als extra boost voor het figuur worden de spieren versterkt. Hou je niet van sporten of kan je het even niet door een blessure? Met de TEI zit je toch strak in je vel!

Na één behandeling al zichtbaar resultaat!

Na één behandeling is er meteen resultaat zichtbaar, dit maakt de behandelingen extra leuk. Je ziet gelijk waarvoor je het doet. Uiteraard kan ik voor- en na foto’s maken.

In mijn blog lees je hoe ik mijn behandeling met de TEI heb ervaren.

Deze moeder wilde graag haar probleemzone aanpakken. Ze wilde haar slappe huid verstevigen en de striae verminderen. Zie hier haar resultaat in vijf weken tijd en oordeel zelf! En ondertussen verloor ze ook nog talloze centimeters op haar buik, heupen en bovenbenen.

 

Maak een afspraak voor de TEI