Vida Vitaal

In drie stappen naar een gezonder lichaam

Zo. Het is allemaal weer achter de rug. Alle feestjes, partijen en verplichtingen én daarmee alle verleidingen. Ben jij de feestmaand iets zwaarder uitgekomen dan je eigenlijk had gewild? Of gewoon de overtollige kilo’s van de lockdown nog niet kunnen wegpoetsen? Wat is dan nu nog de reden om niet aan jezelf te gaan werken?
Precies. Het is tijd. De
hoogste tijd voor actie. Maar hoe? En waar ga je beginnen? Alle eerdere pogingen liepen immers uit op een teleurstelling… 

Herkenbaar? Niet alleen voor jou! En dat is precies waarom wij van onze passie onze missie hebben gemaakt. Wij willen jou helpen! Bij Vida Vitaal zijn alle coaches ervaringsdeskundigen en weten precies hoe jij je voelt. En omdat wij inmiddels ons gewicht al jaren onder controle hebben, weten wij dus ook dat er altijd een oplossing is. Op basis van onze eigen ervaring, ontwikkelden we een speciaal plan waarmee je ten eerste afscheid neemt van die overtollige kilo’s, maar waar je vervolgens ook gaat leren hoe je ervoor zorgt dat die kilo’s daadwerkelijk weg blijven. Results for a lifetime, daar gaan we voor! En het mooie is, de coaching is helemaal gratis. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Omdat wij weten dat het fijn is om op elk moment van de dag een stok achter de deur te hebben. Iemand om op terug te vallen als jij dat nodig hebt. We doen dit samen! 
Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact op via onderstaande knop en vul het contactformulier in. Bellen mag natuurlijk ook. Het telefoonnummer vind je ook door op de knop te drukken. Daarnaast kun je hieronder verder lezen voor meer informatie. 

Deze kanjers gingen je voor

Het drie-stappenplan

In de eerste stap gaan we aan de slag om zo snel mogelijk kilo’s te verliezen. Daarvoor gebruiken we de maaltijdvervangers van Coach Nutrition. Deze producten voorzien jou van alle vitamines en mineralen en geven je een vol gevoel. Je kunt kiezen uit verschillende warme en koude maaltijden. Je komt wekelijks wegen en neemt producten af, zo houden we controle over je resultaten. Tijdens je weegmoment bespreken we de week. Gedurende de week mag je altijd contact met ons zoeken. Jij werkt 24 uur per dag aan jouw programma, dus wij zijn 24 uur per dag beschikbaar om je bij te staan. We doen dit samen! De coaching is overigens volledig gratis!

Evelien - Het afvallen ging erg goed. Dit kwam ook door de wekelijkse gesprekken met Stein. Dat had ik echt nodig. Dat is wel die stok achter de deur die mij extra motivatie gaf.

Maaike - Het programma is duidelijk en goed vol te houden. De producten smaken prima! Uiteraard zijn er lastige momenten, maar het resultaat motiveerde mij enorm.

Esther - Ik heb er in tijden niet zo goed uitgezien. Ik krijg onwijs veel complimenten en zeg dan ook steeds: dit is de beste keuze die ik in hele lange tijd heb gemaakt!

Het fundament voor je slanke toekomst

Zodra jij weer lekker in je vel zit, gaan we opbouwen. Dit houdt in dat we stap voor stap de producten gaan vervangen voor gezonde voeding. Dit doen we geleidelijk, zodat je lichaam weer rustig went. Wekelijks houden we in de gaten hoe je lichaam reageert op gezonde voeding. Zo houden we controle en voorkomen we dat je gaat jojo-en.

Wanneer je helemaal bent opgebouwd en geen producten meer gebruikt, krijg je een voedingsschema mee dat speciaal voor jouw lichaam is gemaakt. Dit is een richtlijn die ervoor zal zorgen dat je op gewicht blijft. Tijdens de tweede stap heb je jezelf gezonde gewoontes aangeleerd en is je gedrag en kijk op eten veranderd. Je bent je nu bewust van wat je eet en wat dat met je lichaam doet. Heel belangrijk voor het behoud van je resultaat. Om dit resultaat ook echt te behouden, mag je gebruik maken van terugkom-momenten. Zo hou je altijd controle over je gewicht en sta je er nooit meer alleen voor.

Tijdens het hele programma is de coaching gratis. En zodra je het hele programma hebt doorlopen, blijft die service ook beschikbaar voor je. Zo vaak als je wilt, zo lang als je wilt.

Ben jij klaar voor je slanke toekomst?

Wil jij net als al die mensen die je al voor gingen voorgoed afrekenen met de eeuwige struggle tegen die nare kilo’s die je in de weg zitten? Aarzel dan niet langer en meld je aan voor een intakegesprek in één van de praktijken Woerden, Leidsche Rijn, Vleuterweide of De Meern.

Liever eerst nog wat meer informatie?
Dan mag je altijd bellen naar 0645300470.