Meer informatie

Sinds de oprichting in 2010 groeit Straight away snel. Vestigingen door heel Nederland schieten uit de grond. En dat is niet voor niks! Daarom ben ik hartstikke trots dat ik Straight away in Woerden en omstreken mag vertegenwoordigen.

Straight away bestaat uit eiwitrijke maaltijdvervangende producten. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld shakes, repen, havermout, soepen en warme avondmaaltijden. De producten van Straight away zijn zorgvuldig samengesteld en uitgebalanceerd door een team van gewichtsconsulenten, diëtisten en orthomoleculair voedingsdeskundigen. Zo krijg je met de maaltijdvervangers van Straight away dagelijks alle vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen binnen en heb je geen last van een hongergevoel! Win-win!

De producten van Straight away bevatten geen aspartaam, maar worden bijna allemaal gezoet met Stevia. De shakes en soepen zijn soja-arm en glutenvrij. De shakes bevatten daarnaast geen conserveringsmiddelen. De Straight away producten voldoen aan en zijn geproduceerd volgens de richtlijn 96/8 EC en zijn bedoeld om te gebruiken in energiebeperkte diëten. Doordat alle producten zorgvuldig zijn samengesteld en regelmatig worden geanalyseerd en vernieuwd, onderscheidt Straight away zich binnen de markt van energiebeperkte diëten. De gratis begeleiding van een professionele coach maakt het plaatje compleet.

“Stein is een hele fijne coach die persoonlijk advies geeft en je genoeg motiveert. Hij is altijd bereikbaar en helpt ook nadat je je doel bereikt hebt” – Denise*

Hoe smaakt het?

Smaken verschillen weldegelijk. Zo zal ieder zijn of haar eigen voorkeuren hebben. Maar één ding is zeker: er is voor elk wat wils en doordat de producten door en door worden getest en verbeterd, is de smaak altijd optimaal! Geen muffe, smakeloze eiwitmaaltijden meer!

Straight away heeft acht smaken shakes (vier lactose vrij) en daarnaast nog twee smaken “to go” shakes, die je dus makkelijk bij je stopt voor onderweg. Er zijn er vier verschillende soepen, drie warme maaltijden, een lekkere havermout (waar je ook heerlijk mee kunt experimenteren), vijf verrukkelijke repen, bouillon, aanmaaksiroop om je water mee op te fleuren en een mousse waarmee je je shakes omtovert tot een heerlijke pudding! Er is zoveel keuze, dat afslanken met Straight away nooit eentonig hoeft te worden!

Hoeveel val ik af met een Straight away programma?

Logische vraag! Want dat is natuurlijk de reden dat je hieraan begint; resultaat! Een slanker lichaam! Een gezonder lichaam! Helaas is deze vraag moeilijk te beantwoorden. Dat hangt van veel factoren af. Als je veel overgewicht hebt, zul je in de eerste weken sneller afvallen dan iemand die maar een paar kilootjes teveel heeft. Het hangt ook af van hoeveel producten je gebruikt; hoe meer producten, hoe meer resultaat. Eén ding durf ik je te beloven: je staat aan het begin van een nieuwe toekomst. Als je dit programma volgt zoals het moet, durf ik resultaat te garanderen. Samen gaan we jouw doel realiseren! En waarschijnlijk sneller dan je hebt durven dromen…

Wat moet ik doen als ik klaar ben?

Dat is volledig aan jou. Eerst doorlopen we het programma en zorg ik ervoor dat we samen weer toewerken naar een gezond eetpatroon. Dus zodra je je streefgewicht hebt behaald, zijn we nog niet klaar. Hier zal mijn rol als coach pas echt van waarde worden, omdat we vanaf hier starten om het jojo-effect te voorkomen. Beetje bij beetje brengen we alle voedingsstoffen weer terug in jouw dagmenu door inname van regulier voedsel. We houden scherp in de gaten hoe jouw lichaam hierop reageert. Dit is een essentieel onderdeel van het dieet. Als deze afrondende fase van het programma ook is voltooid, kun je zelf bepalen of je geholpen wilt worden om jezelf een gezonde levenswijze aan te meten, of dat je dat liever zelf doet. It’s up to you! Maar weet dat ik je graag help. Ik ben namelijk net zo trots op jou, als jijzelf!

Dat klinkt mooi allemaal. Dat kost vast heel veel geld!

Vaak zijn goede producten onbetaalbaar. In dit geval valt dat hartstikke mee! Met name als je je bedenkt dat je natuurlijk een stuk minder boodschappen hoeft te doen. Het grootste deel van je voeding koop je nu bij mij. Volgens het NIBUD geven volwassenen ongeveer 42,- per week uit aan voeding. Een Straight away programma kun je al volgen voor slechts 49 euro per week. Zie het als een investering van 1,- per dag om jezelf het lichaam te geven waar je je hele leven al van droomde!

Wat is er mogelijk?

Heel veel! Kom langs in mijn praktijk in Woerden en we bespreken tijdens je intakegesprek welke vorm van het Straight away programma het beste bij jou en jouw leven past. Zo kunnen we een programma samenstellen met alleen maar maaltijdvervangers, maar als dat je teveel van het goede is, kunnen we ook een combinatie maken van Straight away producten en gewone, gezonde voeding. Dit intakegesprek kost eenmalig 30,- maar alle overige coaching gedurende het programma is gratis!

 

Maak een afspraak

 

*Elk succesverhaal is opzichzelfstaand. Ieder lichaam is anders.