Het eerste Vida Vitaal Verhaal!

Via verschillende kanalen houd ik iedereen die daar interesse in heeft op de hoogte van allerlei nieuws en informatie. Op Facebook ben ik dagelijks aanwezig en maandelijks verstuur ik een nieuwsbrief.  Toch merk ik dat de behoefte begon te groeien om wat dieper in te gaan op bepaalde onderwerpen. Onderwerpen die net even wat meer aandacht behoeven, of waar veel vragen over worden gesteld.
Helemaal niet erg natuurlijk! En ik begrijp dat een Facebookpost of een nieuwsbrief niet de details bevat die je misschien wel zou willen.
Dit is de oplossing: een blog! Hier zal ik bepaalde onderwerpen uit- en toelichten en veelgestelde vragen beantwoorden.

Heb je een leuk onderwerp om over te schrijven? Denk je dat je met een vraag zit en denk je dat het antwoord voor meer mensen relevant is?
Laat het me weten!
Wie weet behandel ik jouw vraag of onderwerp dan wel in het volgende Vida Vitaal Verhaal!

Groetjes, Stein

Dit vind je vast ook leuk

Pure winst!

Kijk maar eens naar buiten… we kunnen er nu echt niet meer omheen! Het weer van de terrasjes, korte mouwen en lange avonden buiten zitten

Lees verder »