Toen ik op een morgen in 2010 mijn toen 1-jarige dochter uit haar ledikant wilde pakken, merkte ik dat dat niet lukte. Mijn buik zat in de weg. Op dat moment was ik 25 jaar en ik wilde niet een vader worden die beperkt was in de omgang met zijn dochter. Ik wilde gewoon lekker met haar spelen! Tijd voor actie!
Mijn motivatie was geboren. Ik maakte een plan en stopte niet voordat ik mijn doel had bereikt. Ik was streng voor mezelf en al snel was ik vele kilo’s lichter. Toen begon het echte werk. Op gewicht blijven. Door veel te lezen en te proberen heb ik mezelf door de jaren heen wijzer gemaakt en weet ik nu precies hoe mijn lichaam reageert op bepaald gedrag. Want je lichaam is altijd een weerspiegeling van hoe je je gedraagt.
Eind 2016 besloot ik mijn kennis naar een hoger niveau te tillen. Ik was inmiddels voor veel mensen al een bron van inspiratie geweest en dat voelde goed. Sterker nog; het smaakte naar meer! Ik wilde iedereen dit kunstje leren, ik wilde iedereen dat trotse, fitte, gelukkige gevoel laten ervaren! Op dat moment had ik een burn-out en zowel bij mijn toenmalige werkgever als privé ging het niet bepaald lekker. Tijd voor een drastische verandering. Vele uren nadenken, schoolboeken doorspitten, plannen schrijven en kritische zelfstudie verder, stapte ik over de drempel van de Kamer van Koophandel in Utrecht.
Vanaf dat moment heb ik inmiddels al honderden mensen geprobeerd te helpen om van hun overgewicht af te komen. Meestal gaat dat heel goed, maar soms lukt het helaas niet. De conclusie dat ik niet iedereen kan helpen, vind ik een lastige. Maar de echte motivatie en wilskracht moet in jou zitten. Ik probeer altijd naar oplossingen te zoeken, daar waar nodig. Er is namelijk altijd een manier om van je overgewicht af te komen. En is er geen weg, dan maken we er één. Zo lang we blijven proberen, zullen we je doelen bereiken. Linksom of rechtsom. Dat is namelijk de afgelopen jaren mijn grootste drijfveer geweest. Ik heb zoveel plezier in wat ik doe, ik haal er zoveel energie uit om mensen te helpen en ik word zo blij van alle waardering die ik daarvoor ontvang, dat opgeven voor mij geen optie is. Nooit.

In mijn e-book vertel ik je mijn verhaal over hoe ik 40 kilo afviel en hoe ik die kilo’s 10 jaar later nog steeds kwijt ben. Onder andere door middel van de 10 gouden afslanktips die ik in dit naslagwerk met je deel. Mijn e-book is gratis te downloaden door te klikken op de onderstaande button.

” Wanneer je iets écht graag wilt, zul je versteld staan waartoe je in staat bent „