Over mij

Lastig hè? Wat is nu wel gezond en wat niet? Elke dag weer de juiste voeding kiezen, terwijl de verleiding overal om je heen is! Het eeuwige dilemma van wel lekker willen leven en kunnen genieten, maar ook gezond en bewust met je lichaam omgaan.

Wees gerust, het kan. Echt! En ik help je daarbij.

In 2010 ben ik zelf begonnen met structureel afvallen. Eigenlijk ben ik al mijn hele leven met voeding bezig. Eerst door allerlei aangeboren voeding gerelateerde allergieën en later door de strijd tegen overtollige kilo’s. Trots kan ik nu zeggen dat ik mijn gewicht onder controle heb en goed weet hoe mijn lichaam reageert op bepaald eetgedrag en gewoontes. En die kennis wil ik met jou delen!

Ik dacht namelijk dat het mij ook nooit zou lukken, maar met de nodige inspanning ben ik inmiddels al jaren op gewicht. Het gevoel van overwinning, van trots, dat is zo geweldig! En vergeet vooral de complimenten niet!

Dat wil jij toch ook? Er is niks mooiers dan de negativeit te doorbreken en jou kennis te laten maken met de nieuwe, gezondere, gelukkigere versie van jezelf!

Neem gerust vrijblijvend contact met me op, om te bekijken hoe we samen jouw succesverhaal kunnen gaan creëren.

 

Neem contact op