STEIN – COACH IN WOERDEN

Toen ik op een morgen in 2010 mijn toen 1-jarige dochter uit haar ledikant wilde pakken, merkte ik dat dat niet lukte. Mijn buik zat in de weg. Op dat moment was ik 25 jaar en ik wilde niet een vader worden die beperkt was in de omgang met zijn dochter. Ik wilde gewoon lekker met haar spelen! Tijd voor actie!
Mijn motivatie was geboren. Ik maakte een plan en stopte niet voordat ik mijn doel had bereikt. Ik was streng voor mezelf en al snel was ik vele kilo’s lichter. Toen begon het echte werk. Op gewicht blijven. Door veel te lezen en te proberen heb ik mezelf door de jaren heen wijzer gemaakt en weet ik nu precies hoe mijn lichaam reageert op bepaald gedrag. Want je lichaam is altijd een weerspiegeling van hoe je je gedraagt.

Eind 2016 besloot ik mijn kennis naar een hoger niveau te tillen. Ik was inmiddels voor veel mensen al een bron van inspiratie geweest en dat voelde goed. Sterker nog; het smaakte naar meer! Ik wilde iedereen dit kunstje leren, ik wilde iedereen dat trotse, fitte, gelukkige gevoel laten ervaren! Op dat moment had ik een burn-out en zowel bij mijn toenmalige werkgever als privé ging het niet bepaald lekker. Tijd voor een drastische verandering. Vele uren nadenken, schoolboeken doorspitten, plannen schrijven en kritische zelfstudie verder, stapte ik over de drempel van de Kamer van Koophandel in Utrecht.

Vanaf dat moment heb ik inmiddels al honderden mensen geprobeerd te helpen om van hun overgewicht af te komen. Meestal gaat dat heel goed, maar soms lukt het helaas niet. De conclusie dat ik niet iedereen kan helpen, vind ik een lastige. Maar de echte motivatie en wilskracht moet in jou zitten. Ik probeer altijd naar oplossingen te zoeken, daar waar nodig. Er is namelijk altijd een manier om van je overgewicht af te komen. En is er geen weg, dan maken we er één. Zo lang we blijven proberen, zullen we je doelen bereiken. Linksom of rechtsom. Dat is namelijk de afgelopen jaren mijn grootste drijfveer geweest. Ik heb zoveel plezier in wat ik doe, ik haal er zoveel energie uit om mensen te helpen en ik word zo blij van alle waardering die ik daarvoor ontvang, dat opgeven voor mij geen optie is. Nooit.

” Wanneer je iets écht graag wilt, zul je versteld staan waartoe je in staat bent „

ANNE-FLEUR – COACH IN DE MEERN

Mensen omschrijven mij als een geboren coach. Mijn passie is anderen een hand aan te reiken die zij nodig hebben een stapje dichterbij hun doel te brengen. Omdat ik zelf altijd al interesse heb gehad in voeding en vele methodes geprobeerd heb ben ik een ware ervaringsdeskundige geworden voor mensen die willen afslanken. Ook ben ik al even werkzaam binnen dit vakgebied. Ik ben zeer dankbaar de methode van Vida Vitaal te hebben gevonden.
Ik ben blij als je mij het vertrouwen geeft je te mogen helpen. Samen gaan we deze reis naar meer levensgeluk en gezondheid aan en zal ik je te allen tijde bijstaan. Let’s do this!

NAOMI – COACH IN VIANEN

Mijn naam is Naomi en in mijn verleden ben ik coach geweest bij de Weightwatchers. Ook ik heb te maken gehad met overgewicht en met mijn diabetes type 1 was het ook zeker niet altijd makkelijk om af te vallen. Nu ik mijn gewichtsverlies behaald heb, voel ik mij steviger in mijn schoenen staan en ik geloof er in dat als ik dit kan, iedereen het kan! Andere mensen helpen om de grote wens om gewicht te verliezen in vervulling te laten gaan is mijn grote passie. Samen gaan we op weg naar een gezonde levensstijl en de allerbeste en mooiste versie van jezelf! Ik hoop je gauw te mogen ontmoeten in de praktijk in Vianen en samen een mooie weg te bewandelen. Let’s do this together!