De proef op de som

Dat ziet er best ontspannen uit, of niet? Maar wat is dit eigenlijk?
Dames en heren, dit is hoe een behandeling met het TEI system eruit ziet. Ik heb het er al met een aantal cliënten over gehad, maar even voor de volledigheid: de TEI is een apparaat dat door middel van infrarood stralen onder andere:
– cellulitis aanpakt
– striae vermindert
– opgerekte huid door overgewicht of zwangerschap weer strakker maakt
– plaatselijke vetophopingen oplost
– de doorbloeding bevordert
– Lymfe drainage verzorgt
– spieropbouw en herstel bevordert
– etcetera…

Tenminste… Als ik de verhalen moet geloven! En vooralsnog geloof ik die. Want ik hoor uit veel verschillende hoeken bijzonder goede geluiden over dit apparaat. Maar voordat ik deze machine als een wonderapparaat ga aanprijzen, neem ik zelf de proef op de som!

Te mooi om waar te zijn?

Ik ga erachter komen! Maandag 26 maart start ik namelijk met een kuur van in totaal 10 behandelingen om uit te zoeken of de TEI daadwerkelijk alles is wat ik erover hoor.  En het leuke is; ik neem jullie mee tijdens mijn onderzoek. Ik zal regelmatig mijn ondervindingen met jullie delen, middels deze blog maar ook met video’s op Facebook.

Als mijn bevindingen positief zijn, ga ik er alles aan doen om de TEI zo snel mogelijk in mijn praktijk te krijgen. Er is geen tijd te verliezen voor de zomer, toch?

Ben jij sowieso al enthousiast over de TEI en wil je vooraan staan als hij daadwerkelijk naar Woerden komt? Laat het me weten, er is namelijk al een lijst!

Wat doe je tot die tijd? Deze blog volgen en mijn Facebookpagina in de gaten houden natuurlijk! Op die manier mis je niks!

Tot de volgende!

Groetjes Stein

Dit vind je vast ook leuk

Pure winst!

Kijk maar eens naar buiten… we kunnen er nu echt niet meer omheen! Het weer van de terrasjes, korte mouwen en lange avonden buiten zitten

Lees verder »