Pure winst!

Kijk maar eens naar buiten… we kunnen er nu echt niet meer omheen! Het weer van de terrasjes, korte mouwen en lange avonden buiten zitten is nu echt voorbij. Maarja, het is ook al gewoon eind oktober! Wat zijn we verwend dit jaar!
Ongemerkt zijn de maanden voorbij gekropen en staan heel stiekem de feestdagen alweer bijna voor de deur! Is dit voor jou een reality check die je even niet hebt zien aankomen? Dan heb ik goed nieuws voor je! Want momenteel is er een challenge bezig om zo vlak voor de feestdagen nog even lekker wat gewicht te verliezen! De uitgelezen kans voor jou er voor te zorgen dat je de show steelt tijdens het kerstdiner! Mocht je dat zien zitten? Meld je dan nu nog snel aan, want de tijd begint wel echt te dringen!
Ben je al lekker bezig om voor de feestdagen die kerstoutfit te rocken en bakken met complimenten van verre familieleden te ontvangen, dan kan ik maar een ding zeggen: lekker zo doorgaan! Je bent goed op tijd begonnen! Hou vol en je zult jezelf meer dan dankbaar zijn!
En het mooie is ook nog eens… Wanneer je nu start of al bezig bent, ben je je tijd nuttig aan het besteden! Iedereen kent wel zo iemand die zegt: ‘Nou, ik ga nu, zo vlak voor december, echt niet starten met afslanken hoor. Dat doe ik in januari wel!’ Stel je eens voor wat je tegen die tijd al bereikt hebt! Het verschil tussen nu en januari kan immens zijn! Reken maar uit: als je nu start, kun je met gemak voor de jaarwisseling 10 tot 15 kilo kwijt zijn. Tel daar de gemiddelde gewichtstoename van 5 kilo tijdens de feestdagen bij op en je hebt zomaar een voorsprong van 20 kilo op iedereen die pas in januari wil beginnen! Pure winst toch?

Dit vind je vast ook leuk

Pure winst!

Kijk maar eens naar buiten… we kunnen er nu echt niet meer omheen! Het weer van de terrasjes, korte mouwen en lange avonden buiten zitten

Lees verder »