Straight away informatie

Sinds de oprichting in 2010 groeit Straight away snel. Vestigingen in heel Nederland schieten uit de grond. En dat is niet voor niks! Daarom ben ik hartstikke trots dat ik Straight away in Woerden en omstreken mag vertegenwoordigen.

De producten van Straight away zijn eiwitrijke, maaltijdvervangende producten. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld shakes, repen, havermout, soepen en warme avondmaaltijden. Ik heb 31 verschillende warme en koude maaltijden. De producten van Straight away zijn zorgvuldig samengesteld en uitgebalanceerd door een team van gewichtsconsulenten, diëtisten en orthomoleculair voedingsdeskundigen. Zo krijg je met de maaltijdvervangers van Straight away dagelijks alle vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen binnen en heb je geen last van een hongergevoel.

De producten van Straight away bevatten geen aspartaam, maar worden bijna allemaal gezoet met Stevia. De shakes en soepen zijn soja-arm en glutenvrij. Doordat alle producten zorgvuldig zijn samengesteld en regelmatig worden geanalyseerd en vernieuwd, onderscheidt Straight away zich binnen de markt. De gratis begeleiding van een professionele coach maakt het plaatje compleet.

Ben je benieuwd geworden? Plan dan online je intakegesprek in en kom langs in mijn praktijk in Woerden. Dan bespreken we welke vorm van het Straight away programma het beste bij jou en jouw leven past. Zo kunnen we een programma samenstellen met alleen maar maaltijdvervangers, maar als dat je teveel van het goede is, kunnen we ook een combinatie maken van Straight away producten en gewone, gezonde voeding. Dit intakegesprek kost eenmalig €30,- maar alle overige coaching gedurende het programma is gratis!

Plan nu direct je online intakegesprek in

Sluit Menu
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide