Visie

Jij staat bij mij centraal. Het belangrijkst is dat jij je goed voelt bij de manier hoe we de kilo’s gaan aanpakken. Jij ben namelijk degene die het moet gaan doen, dus jouw comfort staat voorop. Gelukkig sta je er niet alleen voor en zijn er verschillende mogelijkheden om jouw doel te bereiken. Daardoor is er altijd wel een manier die past bij jouw leven, voorwaarden en omstandigheden.

Wil je normaal blijven eten? Dan stellen we samen een voedingsschema op met producten die jij graag eet, zodat je bijna niet doorhebt dat je aan het lijnen bent!

Ben je sportief en wil je graag blijven bewegen terwijl je afvalt? Dan zorgen we ervoor dat je genoeg energie blijft houden voor je work-out en toch eindelijk eens resultaat gaat zien van al die uren op de crosstrainer.

Wil je veel kilo’s kwijt en het liefst zo snel mogelijk? Dat zetten we grof geschut in! Met Straight away verdwijnen de kilo’s als sneeuw voor de zon!

Hieronder lees je in een notendop welke mogelijkheden er zijn:

Straight away

Een methode gebaseerd op proteïnerijke maaltijdvervangers. Dit is een uiterst effectieve manier om snel veel kilo’s te verliezen. Veel cliënten gebruiken dit product om voor de vakantie of een bruiloft nog even wat overtollige kilo’s weg te werken. Maar natuurlijk is blijvend gewichtsverlies altijd het hoofddoel. Zonder honger en jojo effect! Een programma van Straight away is in Woerden en omstreken alleen via Vida Vitaal te volgen. Lees hier meer over de producten en de werking van Straight away.

Voedingsadvies

Veel mensen denken dat lekker eten per definitie ongezond is. Fout! Er zal een wereld voor je open gaan! Samen bekijken we welke producten jij graag eet, welke juist niet en hoe we daar een voedingsschema omheen kunnen bouwen.

Voedingsadvies in combinatie met sporten

Wil je normaal blijven eten en er lekker bij bewegen, dan snijdt het mes aan twee kanten. Een aangepast voedingsschema is dan wel nodig, om in je energiebehoefte te blijven voorzien. Sporters verbruiken nu eenmaal meer!

Ben je gemotiveerd genoeg om te beginnen aan je slanke toekomst? Neem dan contact met me op! Tijdens een vrijblijvend gesprek, bekijken we de opties om jou je doelen te laten realiseren. En alles onder jouw voorwaarden natuurlijk!

 

Neem contact op