Werkwijze

Gefeliciteerd! Je hebt de eerste stap naar jouw succesverhaal gezet! Dat verdient een compliment. Maar we zijn er nog niet.
Tijdens het intakegesprek bepalen we ons strijdplan. Welke methode past het beste bij jou? En wat eet je graag? Sport je tijdens het lijnen? Heb je allergieën of andere intoleranties? En wat kun je van mij verwachten?

Kortom, we gaan elkaar wat beter leren kennen. Je ontvangt een lijst waarop je kunt aangeven waar ik rekening mee moet houden bij het samenstellen van jouw voedingsschema. Het is dus belangrijk dat je deze lijst meeneemt naar het intakegesprek.
Nadat we alles hebben besproken, gaan we wegen en meten (met kleding), stellen we je beloningsmomenten vast en bespreken we wanneer we gaan starten.

 “Stein heeft een gevarieerd programma ontwikkeld. Echt goed te doen! Na een week al 2,5 kg kwijt” – Peete* 

Het is ook mogelijk om een Straight away programma te volgen bij Vida Vitaal. Ik ben de enige en trotse aanbieder van Straight away in Woerden en omgeving. Dit programma biedt alle duidelijkheid en comfort die veel mensen verlangen van een afslankprogramma. En nog veel belangrijker; snel en blijvend resultaat! Ook hier is de coaching gedurende het programma gratis!
Kijk hier voor meer informatie over Straight away.

Bij zowel het Straight away programma als bij een voedingsschema op basis van gebalanceerde voeding  zullen we wekelijks afspreken voor een weegmoment. Gedurende deze week kun je me uiteraard 24/7 mailen met al je vragen. Want die zul je ongetwijfeld hebben en natuurlijk altijd op momenten dat je de antwoorden niet voorhanden hebt. Ik ben er voor je! En dat geldt ook voor de momenten dat je het zwaar hebt, of bepaalde producten een beetje zat begint te worden. Contact me, samen komen we er!

 

Neem contact op

 

*Elk succesverhaal is opzichzelfstaand. Ieder lichaam is anders.