Klanten over Vida Vitaal

Vida Vitaal IconVida Vitaal

Pompmolenlaan 26, Woerden

4,9 50 reviews

  • Avatar Fatin Overbeek ★★★★★ 4 maanden geleden
    Dank je wel Anne-Fleur, door de bezoeken aan jou en jouw inzet heeft mij gemotiveerd om zonder moeite met smaakvolle maaltijden om in 4 maanden tijd ruim 15 kilo kwijt te zijn. Zelfs nu ik klaar ben sta jij nog voor mij klaar. Ik zou het iedereen … More aanraden die op een fijne manier zijn streefgewicht zou willen bereiken! Nogmaals dank je wel Anne-Fleur.
  • Avatar L. Luo ★★★★★ 8 maanden geleden
    Super goede ervaring met Vidavitaal! In 5 maanden 20kg afgevallen op een gezonde manier. Was zeker niet makkelijk, maar met hulp van Stein en Anne Fleur heb ik mijn doel zo snel kunnen halen. Heel erg bedankt! Ik raad het iedereen aan als je … More snel en gezond wilt afvallen. Vidavitaal, daar begint je avontuur van zwaar naar lichter!
  • Avatar Rl Verheijen ★★★★★ 5 maanden geleden
    Als je graag de knop op een goede manier wil omzetten, dan zit je goed bij Vida Vitaal. Door de deskundige, fijne en directe begeleiding heb ik een stap richting een gezond gewicht kunnen zetten. Ik ben blij dat ik het heb gedaan en heb er zo … More veel plezier van. Door de begeleiding lukt het mij beter om terugvallen te beperken en weet ik waar ik moet werken aan mijzelf. Gun het jezelf ook en ga ervoor samen met Vida Vitaal.

Kan ik je helpen?
1