Het voordeel van het Coach Nutrition programma is dat alles uiteindelijk gericht is op een gedragsverandering. Dat klinkt misschien eng, maar geloof me, dat is het niet. Afvallen is een belangrijk deel van het programma, maar uiteindelijk is het doel om je resultaat ook te behouden. Niet voor even, maar voor altijd. Daar is een gedragsverandering voor nodig. Je oude gedrag is immers de reden dat je bent geworden zoals je niet wilde zijn. Professionele begeleiding is hier van groot belang.

Andere voordelen van het Coach Nutrition programma:

  • de duidelijkheid wat je wel en niet mag eten
  • je coaching is gratis
  • ik ben altijd beschikbaar voor vragen en adviezen
  • je ziet snel resultaat
  • de producten bevatten alle vitamines en mineralen die je nodig hebt
  • je zult geen last hebben van hongergevoel
  • je hoeft geen calorieën te tellen

Ondanks alle voordelen die hierboven zijn opgesomd, een dieet volgen is natuurlijk nooit makkelijk. Goede en slechte dagen zullen elkaar afwisselen, maar hoe beter je in de flow komt, hoe makkelijker het wordt. Gun jezelf dat! Elk proces kent ups en downs. Ik vergelijk het vaak met leren fietsen. Het is een leerproces en je zult echt wel eens vallen. Maar dan help ik je weer op die fiets te klimmen en dat blijf ik doen totdat je wegfietst. Zonder zijwieltjes! Ik ben meer dan een productenverstrekker; ik ben er om je te helpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of je dat nu coachen noemt of begeleiding of tips verstrekken, het maakt niet uit, maar je zult een hoop steun ervaren. Samen bereiken we jouw doel!

Het jojo-effect is de schommeling tussen gewichtsverlies en gewichtstoename, tijdens of na een dieet. Door gebruik te maken van mijn Drie-stappenplan heeft het jojo-effect geen kans. Nadat je bent afgevallen, zorgen we samen voor een stabiele opbouwfase, zodat je lichaam geleidelijk weer went aan vaste voeding. Tijdens onze weegmomenten houden we in de gaten hoe jouw lichaam hierop reageert en sturen we direct bij, daar waar nodig. In deze fase leer je je lichaam kennen, leer je wat je kunt eten en hoeveel en leer je wat je moet doen wanneer je iets te veel van het goede hebt gehad. Je leert dus de controle over je gewicht en je lichaam terug te winnen. Daarin spelen de begeleiding en voedingsadviezen natuurlijk een grote rol.

Wat ik veel terugkrijg van mijn cliënten, is dat ze de steun ervaren als een stok achter de deur en dat dit voor hen de reden is dat deze afslankpoging wél slaagt. Ja, bijna iedereen heeft zo ongeveer alles al geprobeerd.
Net als ikzelf trouwens! Het feit dat ik zelf ook 40 kilo afviel en dus precies weet wat je doormaakt, is voor veel cliënten een groot pluspunt. Ik ben daardoor een gelijkwaardig klankbord. Ik begrijp wat je voelt. En dat merk je!
Daarnaast ben ik er als je me nodig hebt, je mag op elk moment van de dag contact zoeken. Je staat er dus nooit alleen voor. En wanneer je het hele programma hebt doorlopen, mag je altijd langs komen als je even je hart wilt luchten of als je bijvoorbeeld net iets te enthousiast bent geweest op vakantie. Zo houden we ook na je programma vinger aan de pols. Ik wil namelijk net zo graag dat je je resultaten behoudt als dat jij dat wilt!

In eerste instantie zeg ik altijd; kies een goed moment om te starten. Een moment dat je een langere periode geen belangrijke afspraken hebt. Geen feestjes, geen lunches, geen borrels, geen etentjes. Dan maak je jezelf zo makkelijk mogelijk. Want daar kwam je voor toch? Voor jezelf? Lukt het je niet om zo’n periode te vinden, dan help ik je natuurlijk om deze periode zonder kleerscheuren door te komen. Er zijn genoeg mogelijkheden om te genieten van het moment, zonder je lange termijn doelen uit het oog te verliezen.

Dat hangt van je programma af. Alle kosten zijn een investering in jezelf en in je gezondheid. Zowel lichamelijk als geestelijk. Daarom is de coaching ook gratis. Ik wil je helpen om je weer lekker in je vel te voelen! De producten zul je wel moeten afrekenen. Dat zijn er minimaal 21 per week. Maar dan hoef je verder ook helemaal geen boodschappen meer te doen. Ook het geld dat je voorheen uitgaf tijdens etentjes, borrels, lunches, high tea’s en zo verder, hou je nu in je zak. En dan te bedenken dat je vanaf 54,95 al voor een week producten hebt. Als je deze aspecten tegen elkaar wegstreept, schrijf je waarschijnlijk groene cijfers. Bijkomend voordeel is dat de producten van Coach Nutrition aanzienlijk goedkoper zijn dan de producten van vergelijkbare concurrerende producten in de markt.

De TEI kan heel goed ingezet worden bij pijnklachten. Zowel thermotherapie als elektrotherapie hebben een positief effect op (chronische) pijnklachten. De combinatie van deze twee technieken versterkt het effect, omdat je door middel van de infraroodstraling dieper in het weefsel doordringt en de elektronische pulsen zo nog beter geleiden. Op deze manier wordt de kern van de pijn beter bereikt en bestreden.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met me op.