Coaches

Maak kennis met ons team van ervaren coaches. Wij staan 24/7 voor je klaar om je te begeleiden naar jouw eigen succesverhaal.

coaches-foto-team-vida-vitaal
coaches-foto-stein-vida-vitaal

Stein

– Woerden

Sinds de oprichting van Vida Vitaal in 2017 heb ik al honderden mensen begeleid om van hun overgewicht af te komen. Meestal gaat dat heel goed, maar soms lukt het helaas niet. De conclusie dat ik niet iedereen kan helpen, vind ik een lastige. Maar de echte motivatie en wilskracht moet in jou zitten. Ik probeer altijd te luisteren en naar oplossingen te zoeken, daar waar nodig.

Er is namelijk altijd een manier om van je overgewicht af te komen. En is er geen weg, dan maken we er één. Zo lang we blijven proberen, zullen we je doelen bereiken. Dat is de afgelopen jaren mijn grootste drijfveer geweest. Ik heb zoveel plezier in wat ik doe, ik haal er zoveel energie uit om mensen te helpen en ik word zo blij van alle waardering die ik daarvoor ontvang, dat opgeven voor mij geen optie is. Nooit.

coaches-foto-anne-fleur-vida-vitaal

Anne-Fleur

– De Meern

Mensen omschrijven mij als een geboren coach. Mijn passie is anderen een hand aan te reiken die zij nodig hebben een stapje dichterbij hun doel te brengen. Omdat ik zelf altijd al interesse heb gehad in voeding en vele methodes geprobeerd heb ben ik een ware ervaringsdeskundige geworden voor mensen die willen afslanken. Ook ben ik al even werkzaam binnen dit vakgebied.

Ik ben zeer dankbaar de methode van Vida Vitaal te hebben gevonden. Ik ben blij als je mij het vertrouwen geeft je te mogen helpen. Samen gaan we deze reis naar meer levensgeluk en gezondheid aan en zal ik je te allen tijde bijstaan. Let’s do this!

coaches-foto-nara-vida-vitaal

Nara

– Schoonhoven

Mensen om mij heen omschrijven mij als een bron van positieve energie. Ik vind het geweldig om anderen te helpen hun doelen te bereiken, vooral als het gaat om gezondheid en afvallen op een verantwoorde manier. Coachen is mijn passie.

Ik ben ervan overtuigd dat gezonde gewoontes de sleutel zijn tot een evenwichtig leven. We zullen werken aan het aanleren van deze gewoontes, zodat je niet alleen fysiek gezonder wordt, maar ook mentaal sterker. Laten we samen die  gezonde levensstijl realiseren en de beste versie van jezelf worden! Let’s do this!

Kan ik je helpen?
1