Ook met online coaching jouw succesverhaal

Kom je niet uit de omgeving van één van onze praktijken, maar wil jij wél graag jouw eigen succesverhaal bij ons creëren? Kies dan voor een online traject! Een online traject is namelijk net zo succesvol als een regulier traject bij ons in de praktijk. Je maakt gebruik van dezelfde diensten, producten en faciliteiten en ook in een online traject betaal je daar helemaal niets voor. Het enige verschil is dat je niet fysiek bij ons langskomt voor je coaching. In een online traject hebben we wekelijks een (video)call om je week en je resultaat te bespreken en bestel je je producten in onze webshop. Net zo makkelijk! En natuurlijk zijn we ook voor jou 24 uur per dag bereikbaar voor al je vragen. Zo maken we succesvol afslanken met ons driestappenplan voor iedereen mogelijk.

Ben je benieuwd naar hoe zo’n online coachingstraject in zijn werk gaat? Neem dan contact op via de het chatvenster in je scherm of via onderstaande knop. Lekker interactief!

Neem contact op
DSC_0507

Ik ben heel blij met de online mogelijkheid om toch onder begeleiding af te kunnen vallen. Ik ben bijna 40 kilo kwijt en dat niet alleen door mijn eigen doorzettingsvermogen, maar ook door de hulp van de coach. *Sheila

Klanten over Vida Vitaal

Vida Vitaal IconVida Vitaal

Pompmolenlaan 26, Woerden

4,9 48 reviews

  • Avatar Fatin Overbeek ★★★★★ een maand geleden
    Dank je wel Anne-Fleur, door de bezoeken aan jou en jouw inzet heeft mij gemotiveerd om zonder moeite met smaakvolle maaltijden om in 4 maanden tijd ruim 15 kilo kwijt te zijn. Zelfs nu ik klaar ben sta jij nog voor mij klaar. Ik zou het iedereen … More aanraden die op een fijne manier zijn streefgewicht zou willen bereiken! Nogmaals dank je wel Anne-Fleur.
  • Avatar L. Luo ★★★★★ 6 maanden geleden
    Super goede ervaring met Vidavitaal! In 5 maanden 20kg afgevallen op een gezonde manier. Was zeker niet makkelijk, maar met hulp van Stein en Anne Fleur heb ik mijn doel zo snel kunnen halen. Heel erg bedankt! Ik raad het iedereen aan als je … More snel en gezond wilt afvallen. Vidavitaal, daar begint je avontuur van zwaar naar lichter!
  • Avatar Rl Verheijen ★★★★★ 4 maanden geleden
    Als je graag de knop op een goede manier wil omzetten, dan zit je goed bij Vida Vitaal. Door de deskundige, fijne en directe begeleiding heb ik een stap richting een gezond gewicht kunnen zetten. Ik ben blij dat ik het heb gedaan en heb er zo … More veel plezier van. Door de begeleiding lukt het mij beter om terugvallen te beperken en weet ik waar ik moet werken aan mijzelf. Gun het jezelf ook en ga ervoor samen met Vida Vitaal.

Kan ik je helpen?
1