Ook met online coaching jouw succesverhaal

Kom je niet uit de omgeving van één van onze praktijken, maar wil jij wél graag jouw eigen succesverhaal bij ons creëren? Kies dan voor een online traject! Een online traject is namelijk net zo succesvol als een regulier traject bij ons in de praktijk. Je maakt gebruik van dezelfde diensten, producten en faciliteiten en ook in een online traject betaal je daar helemaal niets voor. Het enige verschil is dat je niet fysiek bij ons langskomt voor je coaching. In een online traject hebben we wekelijks een (video)call om je week en je resultaat te bespreken en bestel je je producten in onze webshop. Net zo makkelijk! En natuurlijk zijn we ook voor jou 24 uur per dag bereikbaar voor al je vragen. Zo maken we succesvol afslanken met ons driestappenplan voor iedereen mogelijk.

Ben je benieuwd naar hoe zo’n online coachingstraject in zijn werk gaat? Neem dan contact op via de het chatvenster in je scherm of via onderstaande knop. Lekker interactief!

Neem contact op
online-coaching-vida-vitaal (1)

Ik ben heel blij met de online mogelijkheid om toch onder begeleiding af te kunnen vallen. Ik ben bijna 40 kilo kwijt en dat niet alleen door mijn eigen doorzettingsvermogen, maar ook door de hulp van de coach. *Sheila

Klanten over Vida Vitaal

Vida Vitaal IconVida Vitaal

Pompmolenlaan 26, Woerden

4,9 50 reviews

  • Avatar Shirley schilp ★★★★★ 2 weeks ago
    Na heel veel diëten te hebben geprobeerd, was ik er een beetje klaar mee. Niks scheen te helpen en wist echt niet meer wat ik moest doen. Vida vitaal heeft mij tot zo ver geholpen om mij weer lekkerder in me vel te laten voelen. Ik voel me energieker … More en me kleren passen weer zoals voorheen.
  • Avatar McCarmie ★★★★★ a month ago
    Nog voordat ik een afspraak had gemaakt, verliep het contact met Stein via WhatsApp vlot en vriendelijk. Vandaag werd ik hartelijk ontvangen door Anne-Fleur voor mijn intake-gesprek. Het programma is duidelijk, ik weet wat me te wachten staat … More en ik weet zeker dat met behulp van Vidavitaal het me gaat lukken om mijn doel te behalen!
  • Avatar Lilette Massizzo ★★★★★ 2 months ago
    We weten allemaal dat een gezond gewicht en bmi belangrijk zijn maar als je dan de stap heb genomen om afgevallen is de keuze wat je bij een drogist krijgt echt alleen maar repen en shakes die na een tijd je neus gaan uithangen en zo hou je … More het niet vol . Ik kwam heel toevallig vida vitaal tegen en tot mijn verbazing zag ik ja het zijn wel zakjes met poeder maar die worden heerlijke gerechten van pannenkoeken tot stampotje en ja ook shakes ( lekker voor ontbijt ) en soepen en ook 2 soorten koekjes die een maaltijd zijn . Persoonlijk hou je een dieet dan veel beter vol . Het is een proteïne dieet dat echt heel smakelijk is . Gewoon de stap nemen met of zonder coaching , ik koos zonder ik ken mijn valkuilen . Het fijne is dan wel weer dat ze toch zo nu en dan even een mail sturen met de vraag of alles ok is . En als je ver weg woont zoals ik dan kan je ook online coaching krijgen ,gratis en voor niks . Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen

Kan ik je helpen?
1