De kracht van persoonlijke transformatie

Oprichter en eigenaar Steinar: ‘Toen ik op een morgen in 2010 mijn 1-jarige dochter uit haar ledikant wilde pakken, merkte ik dat dat niet lukte. Mijn buik zat in de weg. Tijd voor actie!

Ik maakte een plan en stopte niet voordat ik mijn doel had bereikt. Ik was streng voor mezelf en al snel was ik vele kilo’s lichter. Toen begon het echte werk. Op gewicht blijven. Door veel te lezen en te proberen heb ik mezelf door de jaren heen wijzer gemaakt en weet ik nu precies hoe mijn lichaam reageert op bepaald gedrag. Want je lichaam is altijd een weerspiegeling van hoe je je gedraagt. Ik viel in totaal 40 kilo af in een periode van 9 maanden.

Mijn ervaring delen met anderen

Eind 2016 besloot ik mijn kennis naar een hoger niveau te tillen. Ik was inmiddels voor veel mensen al een bron van inspiratie geweest en dat voelde goed. Ik wilde iedereen dit kunstje leren, ik wilde iedereen dat trotse, fitte, gelukkige gevoel laten ervaren! Want als ik kan afvallen dan kan jij het ook!’

Inmiddels hebben we in onze praktijken al vele honderden mensen aan onze tafels gehad. Ieder mens is anders, met een eigen verhaal en motivatie. Dat is waar wij onze kracht en onze passie uit halen. Elke dag weer aan de slag om mensen gelukkiger en gezonder te helpen worden. Want zeg eerlijk: Wat is er nou een fijner gevoel dan het gevoel van trots? Het gevoel dat het je is gelukt? Niks toch? Daar doen we het voor. Het bereiken van jouw doelen. En eerder stoppen we niet.

Het-ontstaan-van-vida-vitaal
Kan ik je helpen?
1