23 okt

Pure winst!

Kijk maar eens naar buiten… we kunnen er nu echt niet meer omheen! Het weer van de terrasjes, korte mouwen en lange avonden buiten zitten is nu echt voorbij. Maarja, het is ook al gewoon eind oktober! Wat zijn we verwend dit jaar!
Ongemerkt zijn de maanden voorbij gekropen en staan heel stiekem de feestdagen alweer bijna voor de deur! Is dit voor jou een reality check die je even niet hebt zien aankomen? Dan heb ik goed nieuws voor je! Want momenteel is er een challenge bezig om zo vlak voor de feestdagen nog even lekker wat gewicht te verliezen! De uitgelezen kans voor jou er voor te zorgen dat je de show steelt tijdens het kerstdiner! Mocht je dat zien zitten? Meld je dan nu nog snel aan, want de tijd begint wel echt te dringen!
Ben je al lekker bezig om voor de feestdagen die kerstoutfit te rocken en bakken met complimenten van verre familieleden te ontvangen, dan kan ik maar een ding zeggen: lekker zo doorgaan! Je bent goed op tijd begonnen! Hou vol en je zult jezelf meer dan dankbaar zijn!
En het mooie is ook nog eens… Wanneer je nu start of al bezig bent, ben je je tijd nuttig aan het besteden! Iedereen kent wel zo iemand die zegt: ‘Nou, ik ga nu, zo vlak voor december, echt niet starten met afslanken hoor. Dat doe ik in januari wel!’ Stel je eens voor wat je tegen die tijd al bereikt hebt! Het verschil tussen nu en januari kan immens zijn! Reken maar uit: als je nu start, kun je met gemak voor de jaarwisseling 10 tot 15 kilo kwijt zijn. Tel daar de gemiddelde gewichtstoename van 5 kilo tijdens de feestdagen bij op en je hebt zomaar een voorsprong van 20 kilo op iedereen die pas in januari wil beginnen! Pure winst toch?

26 jul

10 verantwoorde BBQ tips

Wat hebben we toch een mazzel met deze heerlijke zomer! Het voelt als vakantie in eigen land. Lekker zwemmen, lange warme avonden in de tuin of met vrienden. Van mij mag het het hele jaar zo zijn!
Natuurlijk hoort lekker BBQ-en ook bij deze temperaturen. Gelukkig kan dat ook gewoon, zelfs in combinatie met je tussenweek of in je opbouwprogramma. En natuurlijk ook als je een programma op basis van gezonde voeding volgt. Hieronder deel ik tien tips met je, hoe je lekker kunt BBQ-en, maar toch verantwoord bezig kunt blijven:

1. Zorg dat je bent voorbereid
Als je bent uitgenodigd voor een barbecue, zorg dan dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan! Dit is jouw doel, jouw leven. Dus ook jouw verantwoordelijkheid. Hou zelf de regie over wat je gaat eten. Neem zelf je vlees en/of vis en groenten mee. De gastheer of vrouw zal je dankbaar zijn. En jij zelf ook!

2. Kies bewuste snacks
Voordat de eerste stukken vlees en vis van de barbecue komen, ben je vaak wel een poosje verder. Ondertussen krijg je steeds meer trek en begint dat stokbrood met kruidenboter je steeds verleidelijker aan te kijken. Bekend verhaal? Snij dan vast wat komkommer of iets vergelijkbaars, zodat je afleiding hebt tijdens het wachten en de ergste trek wordt gestild.

3. Drink water
Een BBQ duurt langer dan een normale maaltijd, super gezellig! Vaak wordt er gedurende de hele avond lekker bij gedronken. Bedenk goed dat ook alcohol een echte dooddoener is voor jouw programma. Hoe zonde zou het zijn als je met je voeding zo goed oplet, maar dat alles voor niks is geweest, wanneer je wel gewoon alcohol drinkt? Maak hierin bewuste keuzes! Wat is dat ene glas (of die ene fles šŸ˜‰ ) het je waard? Ben je morgen nog steeds blij met je keuze? Ik zou zeggen, drink lekker water. Dat is altijd de beste keuze, zeker met deze hitte!

4. Creatief met groenten
Gegrilde groenten zijn lekker en bevatten weinig calorieƫn. Je kunt heerlijke groentenpakketjes maken in aluminiumfolie met wat olijfolie en verse kruiden of groentenspiesjes grillen. Pak lekkere stukken paprika, champignon, ui, tomaat of courgette en maak een kleurrijke groentespies.

5. Kies voor mager vlees
Het klaarmaken van vlees op een BBQ is Ć©Ć©n van de meest magere bereidingsvormen die er zijn.Ā  Wat je erop legt is natuurlijk wel belangrijk! Er zijn veel soorten vlees die heel mager zijn en goed in jouw programma passen. Denk bijvoorbeeld eens aan entrecĆ“te, fricandeau, runderlapjes, varkenshaas, biefstuk, kipfilet of kalkoenfilet. Niks mis mee dacht ik zo! Marineer het vlees met een beetje olijfolie met verse kruiden of de Straight away bouillon. Een Callowfit sausje erbij maakt het geheel af!

6. Vis is ook heerlijk!
Ook vis kan prima op de barbecue. Lekker grillen of een pakketje maken van verschillende soorten vis. Of gewoon een lekker spiesje met bijvoorbeeld gamba’s! Probeer wel zoveel mogelijk de niet al te vette vissoorten te pakken. Varieer erop los met bijvoorbeeldĀ tilapia, tonijn, schol, tong, pangasius, gamba’s of garnalen. Oh…liever geen viskruiden uit een potje gebruiken. Dat is echt een zoutbommetje!

7. Salades
Het liefst blijf je zover mogelijk vandaan bij de bekende salades. Of je ze normaalgesproken nou op een stokbroodje smeerde, of gewoon zo van de vork at, dit is een gemene caloriebom! Zorg dat je voor jezelf een lekkere frisse salade maakt met bijvoorbeeld paprika, tomaatjes, bleekselderij en komkommer. Ook de Callowfit sausjes kunnen daar prima bij om de boel op te fleuren!

8. Slanke sausjes
Over die Callowfit sausjes gesproken, wat een feest is dat! Acht verschillende heerlijke sauzen, voor vlees en salades. En geen van deze sauzen bevat meer dan 5 calorieƫn per serving! Dat is dus gewoon maximaal spuiten zonder schuldgevoel. Deze sauzen zijn volledig vet en suikervrij, 100% vegan en bevatten ook geen aspartaam. Als vergelijking: de gebruikelijke BBQ saus van Calve bevat ruim 8x zoveel calorieen dan die van Callowfit! Dat verschil is nog eens de moeite waard toch?

9. Hou je mate
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen en dus geldt het ook voor bij de BBQ; houd je mate. Het is zo zonde wanneer je zo je best doet om de juiste keuzes te maken en toch de fout in gaat, omdat je van alles teveel neemt! Te veel is immers altijd te veel. Ook als het gezonde producten zijn.Ā  Vul Ć©Ć©n keer je bord met verschillende groenten, een paar stukjes vlees of vis en zorg ervoor dat deze de aanbevolen hoeveelheid niet overschreidt. Zo weet je altijd dat je save zit! En dat terwijl je wel gewoon gezellig mee hebt gedaan!

10. Zeg eens nee
Het zijn de kleintjes die het hem doen, wie kent dat gezegde nou niet? EĆ©n stukje stokbrood worden er vaak meer. EĆ©n alcoholische versnapering wordt al snel een half krat of een fles. Doe jezelf gewoon een lol en zeg nee. Geef jezelf een dik compliment zodra je dit hebt gedaan, beloon jezelf met iets waar je een dag later ook nog blij van wordt en vier je volgende weegmoment. Omdat je weer prachtig resultaat hebt en toch lekker hebt kunnen meedoen!Ā  Geniet van al het andere om je heen en leg de focus niet bij het eten en drinken. Vergeet nooit waarvoor je hiermee was begonnen.Ā  Zorg dat je trots kunt zijn op jezelf!

Ik hoop in ieder geval dat ik je met deze tips een stukje in de goede richting heb geholpen. Natuurlijk mag je me altijd vragen als er nog iets onduidelijk is of wanneer je graag meer informatie wilt over bepaalde zaken. Ik wens jullie allemaal een heel fijn BBQ seizoen, geniet maximaal en eet smakelijk! Het kan echt!

Groetjes Stein

 

 

 

25 jun

Elk nadeel heeft zijn voordeel

Yeaaah! Deze week is het zover! De TEI wordt geleverd! Natuurlijk ben ik hier mega excited over. Gedurende mijn behandelingen ben ik overtuigd geraakt van de mogelijkheden van dit apparaat en hoe groot de toegevoegde waarde hiervan is. Ten eerste voor al mijn cliƫnten, maar ook voor alle andere personen die graag de puntjes op de I van hun lichaam willen zetten! Dus dat ik daar vanaf volgende week een bijdrage in kan leveren, vind ik super tof!

Maar zoals de titel van deze blog al deels doet vermoeden, heeft de komst van de TEI ook een downside. Wellicht niet helemaal te herleiden uit de titel overigens, aangezien dit iets positiefs is, met een nadelige bijkomstigheid. Toch vind ik het belangrijk genoeg om even aandacht aan te geven.
Gezien het feit dat mijn agenda voller en voller begint te raken en dat met de komst van de TEI zeker niet minder zal worden, zal ik vanaf heden strikter met mijn agendabeleid om gaan. Dit agendabeleid staat uitgebreid beschreven in mijn algemene voorwaarden en is ook altijd al van kracht geweest. Voorheen kon ik daar met wat meer flexibiliteit mee om gaan. Dat gaat nu dus niet meer. Dat is niet omdat ik graag strak in mijn vel wil zitten, maar wel omdat ik niet meer de mogelijkheden heb om op het laatste moment te schuiven. Als je een afspraak hebt staan in mijn agenda, betekent dat simpelweg dat een ander op dat moment dus geen afspraak kan maken. Het is soms een aardige puzzel om alle agenda’s op elkaar aan te laten sluiten, zodat ik iedere cliĆ«nt op een moment kan inplannen die goed past bij zijn of haar agenda. Als je jouwĀ afspraak last-minute afzegt of verschuift, is dat gepuzzel dus voor niks geweest.Ā  Dat is natuurlijk een situatie die voor niemand wenselijk is! Niet voor jou, niet voor mij en niet voor de andere cliĆ«nt die graag op dat moment wilde langskomen, maar dat niet kon, omdat jij daar al stond.

Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen op de regel en kun je het altijd proberen om je afspraak te verzetten. En als we binnen 24 uur rondom je originele afspraak een ander moment kunnen vinden om elkaar te zien, dan is dat ideaal! Ik probeer altijd zo flexibel mogelijk te blijven. Lukt dat niet, zal ik als gevolg van je no-show intakekosten van 30 euro moeten rekenen voor een gemist weegmoment. Wanneer een afspraak voor de TEI te laat wordt verschoven, zal deze behandeling komen te vervallen.
Doe jezelf en mij dus een plezier en denk goed na over wanneer je jouw vervolgafspraak inpland, zodat je zeker weet dat je aanwezig kunt zijn op het afgesproken moment.
Ik hoop op jullie begrip hiervoor en als je er graag meer over wilt weten, kun je mijn algemene voorwaarden even nalezen of er naar vragen tijdens je eerstvolgende weegmoment!

Tot zover deze toch wat meer zakelijke en serieuze blog dan jullie wellicht gewend zijn van mij. Tot de volgende!

Groetjes Stein

25 mei

Broodje Gezond vs Straight away

Afgelopen week besteedde het programma Broodje Gezond op NPO3 aandacht aan de enorme rage met betrekking tot koolhydraatarm eten. En de experts in dit programma waren uiterst kritisch. Uiteraard kwamen de vragen in mijn praktijk hierover vanzelf op gang en dat is ook heel logisch. Want ja, Straight away is een koolhydraatarm dieet. En ook nog eens op basis van maaltijdvervangers! Terwijl de experts op tv juist zeggen dat koolhydraatarm eten ongezond is en dat maaltijdvervangers alleen voor tijdelijk gewichtsverlies zorgen… Het leek mij een mooi moment om de uitspraken van de experts van Broodje Gezond af te zetten tegen de filosofie en werking van Straight away.

Laten we allereerst even Ć©Ć©n ding heel duidelijk maken. Koolhydraten zijn een essentieel onderdeel van een gezond voedingspatroon. Ze bevatten vitamines, vezels en mineralen en leveren energie. Ze zorgen ervoor dat jij je dagelijkse werkzaamheden kunt uitvoeren. Of eigenlijk… de energie die je lichaam uit de koolhydraten haalt, die zorgt ervoor dat je alles kunt doen.
De koolhydraatarme diĆ«ten die bij Broodje Gezond zijn besproken, zijn diĆ«ten die koolhydraatrijke producten zoals pasta, rijst, brood en aardappelen in de ban doen. Terwijl deze producten ook belangrijke vitamines en mineralen bevatten, die je daardoor ook niet meer binnenkrijgt.Ā  Daarbij gaat het hier vaak niet om een tijdelijk dieet, maar een levensstijl. Mensen eten dus niet een korte periode geen koolhydraten, maar stoppen er simpelweg mee. Met alle gevolgen van dien. ‘Maar koolhydraten maken mij dik‘.Ā  Onzin. Zoals ook in Broodje Gezond werd verteld: koolhydraten maken je niet dik, het is de hoeveelheid koolhydraten die je dik maakt. Onze Westerse gewoontes zorgen ervoor dat wij op een dag veel meer koolhydraten binnenkrijgen – want koolhydraten zitten niet alleen in brood, pasta, aardappels etc maar ook in veel groenten, fruit en peulvruchten – dan dat ons lichaam daadwerkelijk nodig heeft. Gevolg: de inname van je calorieĆ«n is hoger dan de behoefte aan calorieĆ«n. Gevolg: je komt aan. Simpeler dan dat wordt het niet. Heeft niks met koolhydraten te maken. Alles met de hoeveelheid.

Nu hoor ik jullie allemaal denken: maar Straight away is toch ook een koolhydraatarm dieet? Klopt! Een dieet ja. Een programma. Een manier om snel gewicht te verliezen. Dit betekent dat het gebruik van Straight away producten tijdelijk is. Daarna begeleid ik – en elke andere SA coach –Ā  de cliĆ«nt naar een gezond eetpatroon. Met koolhydraten dus! Om zo snel mogelijk het overtollige gewicht te verliezen, maken de producten van Straight away slim gebruik van een oeroud mechanisme van je lichaam. Het overlevingsinstinct. Dat is een voorgeprogrammeerd proces en dus volledig normaal dat je lichaam zo reageert. Doordat er weinig koolhydraten via de voeding binnenkomt, schakelt je lichaam naar de vetverbrandingsmodus, waardoor je vetvoorraden worden aangesproken als energiebron. Die energiebron (koolhydraten) ontbreekt namelijk grotendeels in de voeding. Met als gevolg dat deze vetvoorraden minder worden. Yes! En als de vetvoorraden op zijn, bouwen we geleidelijk weer op naar een gezond eetpatroon.

En dat is dus het grote verschil met Straight away en de koolhydraatarme levensstijl die wordt bekritiseerd in Broodje Gezond: de producten van Straight away gebruiken de werking van koolhydraten als tijdelijk middel en bij een koolhydraatarm eetpatroon is het een gewoonte, een levenswijze. Omdat de producten van Straight away alle vitamines en mineralen bevatten die je als volwassen persoon nodig hebt, heb je dus ook geen last van tekorten en is het gebruik (en ook de lage inname aan koolhydraten) volkomen gezond. Want je krijgt gewoon alles binnen en je lichaam haalt energie uit je vetvoorraad! Dat is bij een koolhydraatarme levensstijl niet het geval, omdat je door het vermijden van koolhydraatrijke producten essentiƫle vitamines, mineralen en voedingsstoffen uit je eetpatroon schrapt. Je snapt zelf dat je lichaam hier op langere termijn niet blij mee is.

In Broodje Gezond wordt tussen neus en lippen door ook gezegd dat het gebruik maaltijdvervangers slechts tijdelijk gewichtsverlies oplevert. Dat klopt… MAAR! Dat is precies de reden waarom wij rustig en geleidelijk opbouwen. Al zou je na het afslanken met Straight away rigoureus stoppen, kom je onvermijdelijk aan. Dan is de overgang te groot. Daarom is de opbouwfase van een Straight away programma zo belangrijk. Om je lichaam weer te laten wennen aan reguliere voeding en om zo je prachtige resultaat te verankeren voor altijd. Niks tijdelijk dus en al helemaal geen jojo!

Al kan ik de uitspraak in Broodje Gezond wel plaatsen. Straight away is namelijk het enige programma met zulke hoogwaardige producten en zo’n betrouwbaar opbouwprogramma.Ā  Inderdaad, de meeste concurrerende producten bieden geen opbouwprogramma. Of zulke lekkere hoogstaande producten. En in dat geval is het resultaat vaak slechts tijdelijk. Dat bij Straight away het resultaat dus wel blijvend is, zal sneller en sneller ook onder de experts bekend worden šŸ˜‰

Conclusie:
– Van koolhydraten word je niet dik, van te veel koolhydraten wel.
– Er is een groot verschil tussen een koolhydraatarme levensstijl en een koolhydraatarm programma.
– Ook ook met maaltijdvervangers kun je op een gezonde manier blijvend gewicht verliezen.
– Zolang je de maaltijdvervangers van Straight away gebruikt, krijg je de benodigde gratis begeleiding om je resultaat voor altijd te behouden.

Mocht dit stuk of de uitzending van Broodje Gezond vragen oproepen, dan weet je me natuurlijk weer te vinden! Ik leg het je graag nog eens persoonlijk uit.

Via deze link kun je de desbetreffende uitzending van Broodje Gezond nog eens terugkijken:
https://www.npo.nl/broodje-gezond/21-05-2018/KN_1698995

Groetjes Stein

 

 

28 apr

Het eindresultaat!

Ook aan al het goede komt een einde. Mijn 5 weken op de TEI zitten er op, maar wat ben ik aangenaam verrast! Vooraf hoorde ik wel veel hele positieve geluiden, maar ik wil dat soort dingen toch altijd graag zelf even meemaken, voordat ik het geloof. En dat dat heb ik dus gedaan!Ā  Vijf weken lang ging ik twee keer per week op de TEI. Tijdens deze behandelingen lette ik niet meer op mijn eten dan normaal. Pasen viel ook in deze periode en ik ben een weekend naar Berlijn geweest. Ook vierde ik mijn verjaardag gewoon zoals dat hoort, met taart en uit eten gaan. Dit zijn allemaal momenten geweest waar ik me niet netjes aan eetschema’s of andere diĆ«ten heb gehouden. Ik heb dit allemaal met opzet gedaan, omdat ik echt een goed en realistisch beeld wilde creĆ«ren van het effect van de behandelingen op de TEI. De resultaten blijven verbluffend. Lees verder en oordeel zelf!

Over het resultaat kunnen we kort zijn. Wat een verschil! Met name mijn core en mijn vlanken zijn echt veel strakker geworden. Er is duidelijk vet verdwenen en alles oogt veel compacter. Dit had ik echt niet verwacht hoor, ik ben hier heel blij mee!

Het resultaat dat vanaf de zijkant zichtbaar is, is ook aanzienlijk. Ook hier zie je dat er aan de vlanken een mooi verschil te constateren is en de voorkant van mijn buik is een stuk strakker en platter. Daarbij zie je dat er op mijn rug een soort holling is ontstaan. Ook een direct resultaat van de plaatselijke aanpak om overtollige vetcellen af te breken.

De holling die zichtbaar is op de foto’s gemaakt vanaf de zijkant, is vanaf deze hoek natuurlijk niet zichtbaar, maar wel zie je duidelijk dat er bij mijn onderrug vet is verdwenen en de huid veel strakker is. Mijn taille is ook veel duidelijker zichtbaar geworden in een maand tijd. Ook dat komt doordat er overtollige vetcellen zijn afgevoerd. Ook op deze foto’s vind ik het goed zichtbaar dat mijn bovenbenen compacter zijn geworden. Die zijn namelijk ook behandeld.

Het mag duidelijk zijn, de verhalen die ik vooraf hoorde klopten. De TEI doet echt wat het belooft. Het werkt gewoon echt. Ik wilde zelf het lopende voorbeeld zijn voor jullie, het proefkonijn. En daar heb ik absoluut geen spijt van! Het is echt elke cent dubbel en dwars waard geweest.

Zoals jullie vast allemaal al wel hebben meegekregen, wil ik dit apparaat dolgraag in mijn praktijk gaan neerzetten, om jullie zo ook zulke mooie resultaten te kunnen laten behalen in een heel korte tijd! Helaas is een dergelijke investering momenteel nog niet haalbaar voor mij. Niet als ik het alleen moet doen in ieder geval! En dat zou toch een gemiste kans zijn voor iedereen uit Woerden, Harmelen, Vleuterweide, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Montfoort, Oudewater en alles daaromheen! Daarom heb ik een Early Bird actie opgezet. Hoe deze actie precies in zijn werk gaat, kun je lezen via de onderstaande knop, maar wat ik er alvast over wil zeggen, is dat je er een fikse korting van 150 euro op je eerste 10 behandelingen mee kun verdienen! Meer zeg ik niet hoor!

Meer info over de TEI early bird actie

 

 

11 apr

De eerste vijf sessies op de TEI

De eerste vijf sessies op de TEI zitten erop en ik sta te popelen om de resultaten daarvan met jullie te delen. Na alle positieve verhalen en indrukwekkende voor en na foto’s van verschillende mensen, besloot ik zelf de proef op de som te nemen en een programma van 10 sessies te volgen. Bij mij is er immers ook nog ruimte voor verbetering!

Na een enthousiaste start (zie vorige video en blog) heb ik inmiddels nog vier behandelingen gehad, elke dinsdag en donderdag. Ze zones die ik aanpak zijn mijn bovenarmen, bovenbenen en mijn core (de buikstreek en zogenaamde lovehandles). Wat ik in deze zones wil bereiken is dat mijn huid strakker wordt, overtollige vetcellen worden verwijderd en dat er hierdoor meer definitie ontstaat. Ook door spiermassa te stimuleren om toe te nemen.
En de eerste metingen liegen er niet om!
– Mijn core is met ruim 5 cm afgenomen in 2 weken tijd
– Mijn bovenbenen beiden met 2 cm afgenomen in 2,5 weken tijd
– Mijn rechterarm is 1 cm toegenomen en mijn linkerarm zelfs 2 cm! Toename was bij deze zone het doel.

Daarnaast zie ik dat met name op mijn armen en benen de definitie (zichtbaarheid van spiermassa) toeneemt. Op mijn core zie ik dat ook gebeuren, maar nog in mindere mate. Dat is ook niet raar, want dat is mijn grootste probleemzone. Daar zat nog het meeste…

Wat ik ook duidelijk voel is dat de massa veel compacter is geworden, het voelt veel steviger aan. En daar waar nog vet zit, voel je de spieren ook beter zitten, ook al zie je ze misschien nog niet.

Al met al een heel mooi resultaat na vijf behandelingen! Hieronder deel ik de voor en na foto’s met jullie van mijn resultaten tot nu toe.

De lichtval op de foto’s is niet heel ideaal, maar met name rondom mijn navel kun je duidelijk zien dat mijn huid strakker is geworden. Links is 2 weken geleden, rechts is na vijf behandelingen. Daarnaast zijn mijn ribben beter zichtbaar wat aangeeft dat ik wat strakker ben geworden en ik vind het algemene vertoon van mijn romp steviger en compacter.

Vanaf de zijkant kun je helemaal goed zien dat mijn buik aardig is gelift. Hij hangt minder over mijn boxershort heen en oogt veel strakker en compacter, minder hangerig. Ook op mijn rug kun je zien dat er wat vet is verdwenen.

Vanaf de achterkant is goed zichtbaar dat mijn lovehandles zijn afgenomen. Ook zie je duidelijk dat mijn bovenbenen minder breed zijn. Dus de cijfers van de metingen kloppen bij wat je ziet op de foto’s, fijn!

Zoals je begrijpt ben ik echt mega nieuwsgierig wat de resultaten laten zien als ik alle 10 de behandelingen heb ondergaan. Ik ben hier al super-enthousiast over!

Zie jij het ook wel zitten om dergelijke resultaten te boeken in zo’n korte tijd? Lees dan even verder via onderstaande knop. Er is namelijk nu een actie van kracht die je een heeele mooie korting geeft op je eerste 10 behandelingen. Check it out!

Meer info over de TEI early bird actie

28 mrt

Mijn eerste ervaring met de TEI

Voor alles moet een eerste keer zijn! Zo ook voor mijn ervaring met de TEI. Afgelopen maandag onderging ik mijn eerste ervaring. Openminded, maar ietwat sceptisch onderging ik deze behandeling, maar WAUW! Dit is wel een beleving hoor! Je merkt gewoon aan alles dat het wat doet en nu, twee dagen later, merk ik daadwerkelijk verschil en heb ik nog steeds stevige spierpijn. Dat belooft veel goeds voor de komende 9 sessies!

Bij binnenkomst had ik een kort intakegesprek met Sylvia. We bespraken wat ik wil bereiken met mijn behandelingen en Sylvia legde mij kort uit welke programma’s (van de 21!!) daar geschikt voor zijn. Na het invullen van een formulier over mijn medische achtergrond mocht ik me uitkleden en plaatsnemen op de behandeltafel.
Daar legde Sylvia mij nogmaals uit wat er zou gaan gebeuren en begon ze met in te pakke op de plekken die ik graag aan wil pakken.
De totale behandleing duurt bijna een uur en bestaat uit 4 delen. Dit is afhankelijk van welk programma je kiest, want zoals ik net ook al aangaf, er zijn heel veel mogelijkheden!

Het eerste deel was best relaxed. Per band werd de intensiteit bepaald en de constante trillingen voelden best aangenaam Toch voelde je je spieren flink aanspannen.
Het tweede deel van dit programma voelde anders. Niet vervelend, maar de trillingen en de intensiteit hiervan kwamen nu met een bepaalde interval in plaats van constant. Dit zorgt ervoor dat je contunue spieren aanspant en weer ontspant. Ik begin te zweten… maar ik doe niks… huh?
Toen was het tijd voor deel drie. Weer een constante trilling, maar anders dan de eerste. Schroef maar op die intensiteit! Ik lig best hier!
Sylvia had me al gewaarschuwd voor de laatste stap van dit programma en dat was niet overbodig. De intensiteit werd wat teruggeschroefd, want dit voelt best heftig. Weer trillingen met een bepaalde interval, maar veel intenser dan tijdens het tweede deel. Ik begin serieus te zweten en de handdoeken waar ik op lig voelen echt vochtig aan. Erg apart!

Toen ik alle delen had doorlopen, stopte het apparaat vanzelf. Sylvia ontdeed me van de banden en ik mocht me weer aankleden. Ik kreeg een lekker flesje water mee, want ook bij deze behandelingen is veel drinken essentieel! En weer terug naar huis…

What the %^$^& just happend?

Ben je benieuwd naar het videoverslag dat ik heb gemaakt?
Bekijk die dan hier!

Wil je gebruik maken van de hoge Early Bird korting van 150,-? Klik dan op deze knop:

Schrijf me in voor de Early Bird Actie

 

 

 

25 mrt

De proef op de som

Dat ziet er best ontspannen uit, of niet? Maar wat is dit eigenlijk?
Dames en heren, dit is hoe een behandeling met het TEI system eruit ziet. Ik heb het er al met een aantal cliƫnten over gehad, maar even voor de volledigheid: de TEI is een apparaat dat door middel van infrarood stralen onder andere:
– cellulitis aanpakt
– striae vermindert
– opgerekte huid door overgewicht of zwangerschap weer strakker maakt
– plaatselijke vetophopingen oplost
– de doorbloeding bevordert
– Lymfe drainage verzorgt
– spieropbouw en herstel bevordert
– etcetera…

Tenminste… Als ik de verhalen moet geloven! En vooralsnog geloof ik die. Want ik hoor uit veel verschillende hoeken bijzonder goede geluiden over dit apparaat. Maar voordat ik deze machine als een wonderapparaat ga aanprijzen, neem ik zelf de proef op de som!

Te mooi om waar te zijn?

Ik ga erachter komen! Maandag 26 maart start ik namelijk met een kuur van in totaal 10 behandelingen om uit te zoeken of de TEI daadwerkelijk alles is wat ik erover hoor.Ā  En het leuke is; ik neem jullie mee tijdens mijn onderzoek. Ik zal regelmatig mijn ondervindingen met jullie delen, middels deze blog maar ook met video’s op Facebook.

Als mijn bevindingen positief zijn, ga ik er alles aan doen om de TEI zo snel mogelijk in mijn praktijk te krijgen. Er is geen tijd te verliezen voor de zomer, toch?

Ben jij sowieso al enthousiast over de TEI en wil je vooraan staan als hij daadwerkelijk naar Woerden komt? Laat het me weten, er is namelijk al een lijst!

Wat doe je tot die tijd? Deze blog volgen en mijn Facebookpagina in de gaten houden natuurlijk! Op die manier mis je niks!

Tot de volgende!

Groetjes Stein

09 mrt

Het eerste Vida Vitaal Verhaal!

Via verschillende kanalen houd ik iedereen die daar interesse in heeft op de hoogte van allerlei nieuws en informatie. Op Facebook ben ik dagelijks aanwezig en maandelijks verstuur ik een nieuwsbrief.Ā  Toch merk ik dat de behoefte begon te groeien om wat dieper in te gaan op bepaalde onderwerpen. Onderwerpen die net even wat meer aandacht behoeven, of waar veel vragen over worden gesteld.
Helemaal niet erg natuurlijk! En ik begrijp dat een Facebookpost of een nieuwsbrief niet de details bevat die je misschien wel zou willen.
Dit is de oplossing: een blog! Hier zal ik bepaalde onderwerpen uit- en toelichten en veelgestelde vragen beantwoorden.

Heb je een leuk onderwerp om over te schrijven? Denk je dat je met een vraag zit en denk je dat het antwoord voor meer mensen relevant is?
Laat het me weten!
Wie weet behandel ik jouw vraag of onderwerp dan wel in het volgende Vida Vitaal Verhaal!

Groetjes, Stein