Eindelijk je verdiende resultaat!

Sport je veel, maar blijft het resultaat uit? Heb je geen idee wat je verkeerd doet? Dan ben jij geknipt voor Online Olympic! Ons online sportvoeding programma dat jou eindelijk de resultaten geeft waar je zo hard voor werkt!

Neem direct contact op
WhatsApp Image 2023-12-19 at 16.21.39

Lekker sporten, gezond eten en onze gratis begeleiding voor succes

Ben jij die fanatieke sporter die het helemaal beu is om zich elke week in het zweet te werken in de sportschool, maar toch helemaal geen resultaat te zien op de weegschaal? Let dan even goed op. Weet je dat, wanneer je gewicht probeert te verliezen door gezond te eten en te sporten, het grootste deel van je resultaat afhankelijk is van je eetgedrag? Onderzoeken wijzen uit dan maar liefst 80% van je resultaat beïnvloed wordt door je eetgedrag en slechts 20% door je sportprestaties.

En dat is nou juist het meest ingewikkeld! Want sporten kunnen we allemaal wel, toch? Maar welke voeding hoort daar dan bij en hoe zorg je ervoor om zo te eten dat je inspanningen zich ook echt gaan vertalen in de resultaten die je zo verdient. Dat is waarom wij Online Olympic bedachten. Ons online sportvoeding-programma. Het sporten doe je zelf. In de sportschool met een personal trainer of op welke andere manier dan ook die jouw voorkeur heeft. In dezelfde periode heb je wekelijkse videocalls met één van onze coaches. Daarin monitoren en bespreken we je resultaten. Samen stellen we een voedingsschema op dat goed uit te voeren is, past bij jouw leven en vooral flexibel is. Hiervoor gebruiken we een geavanceerde voedingsapp. Deze app biedt jou elke dag een aanbod aan maaltijden aan die passen bij dat moment, bij jouw lichaam en bij jouw doelen. Die app heb jij namelijk samen met jouw coach ingesteld en is dus helemaal op maat. Daarnaast gebruik je dagelijks twee van onze maaltijdvervangers. Deze maaltijdvervangers voorzien jou van een extra boost aan eiwitten en voedingsstoffen. Deze zijn essentieel voor het onderhoud en je herstel van je lichaam na een sportsessie. Daarnaast vullen ze goed en zijn ze ook nog eens erg lekker! Elke vier weken passen we de app aan, omdat je lijf dan ook is veranderd. Daar horen dus ook andere gewoontes bij.

Net als bij onze andere programma’s is jouw coach 24 uur per dag bereikbaar voor jouw vragen. Zo zorgen we ervoor dat ook jij de kilo’s kwijtraakt waar je zo je best voor doet! Ben je benieuwd hoe een Online Olympic programma precies bij ons in zijn werk gaat? Neem dan contact op via het chatvenster onderin je scherm of neem contact op via 0645300470.

Kies hier je coach

Klanten over Vida Vitaal

Vida Vitaal IconVida Vitaal

Pompmolenlaan 26, Woerden

4,9 50 reviews

  • Avatar Shirley schilp ★★★★★ 2 weeks ago
    Na heel veel diëten te hebben geprobeerd, was ik er een beetje klaar mee. Niks scheen te helpen en wist echt niet meer wat ik moest doen. Vida vitaal heeft mij tot zo ver geholpen om mij weer lekkerder in me vel te laten voelen. Ik voel me energieker … More en me kleren passen weer zoals voorheen.
  • Avatar McCarmie ★★★★★ a month ago
    Nog voordat ik een afspraak had gemaakt, verliep het contact met Stein via WhatsApp vlot en vriendelijk. Vandaag werd ik hartelijk ontvangen door Anne-Fleur voor mijn intake-gesprek. Het programma is duidelijk, ik weet wat me te wachten staat … More en ik weet zeker dat met behulp van Vidavitaal het me gaat lukken om mijn doel te behalen!
  • Avatar Lilette Massizzo ★★★★★ 2 months ago
    We weten allemaal dat een gezond gewicht en bmi belangrijk zijn maar als je dan de stap heb genomen om afgevallen is de keuze wat je bij een drogist krijgt echt alleen maar repen en shakes die na een tijd je neus gaan uithangen en zo hou je … More het niet vol . Ik kwam heel toevallig vida vitaal tegen en tot mijn verbazing zag ik ja het zijn wel zakjes met poeder maar die worden heerlijke gerechten van pannenkoeken tot stampotje en ja ook shakes ( lekker voor ontbijt ) en soepen en ook 2 soorten koekjes die een maaltijd zijn . Persoonlijk hou je een dieet dan veel beter vol . Het is een proteïne dieet dat echt heel smakelijk is . Gewoon de stap nemen met of zonder coaching , ik koos zonder ik ken mijn valkuilen . Het fijne is dan wel weer dat ze toch zo nu en dan even een mail sturen met de vraag of alles ok is . En als je ver weg woont zoals ik dan kan je ook online coaching krijgen ,gratis en voor niks . Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen

Kan ik je helpen?
1