Eindelijk je verdiende resultaat!

Sport je veel, maar blijft het resultaat uit? Heb je geen idee wat je verkeerd doet? Dan ben jij geknipt voor Online Olympic! Ons online sportvoeding programma dat jou eindelijk de resultaten geeft waar je zo hard voor werkt!

Neem direct contact op
WhatsApp Image 2023-12-19 at 16.21.39

Lekker sporten, gezond eten en onze gratis begeleiding voor succes

Ben jij die fanatieke sporter die het helemaal beu is om zich elke week in het zweet te werken in de sportschool, maar toch helemaal geen resultaat te zien op de weegschaal? Let dan even goed op. Weet je dat, wanneer je gewicht probeert te verliezen door gezond te eten en te sporten, het grootste deel van je resultaat afhankelijk is van je eetgedrag? Onderzoeken wijzen uit dan maar liefst 80% van je resultaat beïnvloed wordt door je eetgedrag en slechts 20% door je sportprestaties.

En dat is nou juist het meest ingewikkeld! Want sporten kunnen we allemaal wel, toch? Maar welke voeding hoort daar dan bij en hoe zorg je ervoor om zo te eten dat je inspanningen zich ook echt gaan vertalen in de resultaten die je zo verdient. Dat is waarom wij Online Olympic bedachten. Ons online sportvoeding-programma. Het sporten doe je zelf. In de sportschool met een personal trainer of op welke andere manier dan ook die jouw voorkeur heeft. In dezelfde periode heb je wekelijkse videocalls met één van onze coaches. Daarin monitoren en bespreken we je resultaten. Samen stellen we een voedingsschema op dat goed uit te voeren is, past bij jouw leven en vooral flexibel is. Hiervoor gebruiken we een geavanceerde voedingsapp. Deze app biedt jou elke dag een aanbod aan maaltijden aan die passen bij dat moment, bij jouw lichaam en bij jouw doelen. Die app heb jij namelijk samen met jouw coach ingesteld en is dus helemaal op maat. Daarnaast gebruik je dagelijks twee van onze maaltijdvervangers. Deze maaltijdvervangers voorzien jou van een extra boost aan eiwitten en voedingsstoffen. Deze zijn essentieel voor het onderhoud en je herstel van je lichaam na een sportsessie. Daarnaast vullen ze goed en zijn ze ook nog eens erg lekker! Elke vier weken passen we de app aan, omdat je lijf dan ook is veranderd. Daar horen dus ook andere gewoontes bij.

Net als bij onze andere programma’s is jouw coach 24 uur per dag bereikbaar voor jouw vragen. Zo zorgen we ervoor dat ook jij de kilo’s kwijtraakt waar je zo je best voor doet! Ben je benieuwd hoe een Online Olympic programma precies bij ons in zijn werk gaat? Neem dan contact op via het chatvenster onderin je scherm of neem contact op via 0645300470.

Kies hier je coach

Klanten over Vida Vitaal

Vida Vitaal IconVida Vitaal

Pompmolenlaan 26, Woerden

4,9 48 reviews

  • Avatar Fatin Overbeek ★★★★★ een maand geleden
    Dank je wel Anne-Fleur, door de bezoeken aan jou en jouw inzet heeft mij gemotiveerd om zonder moeite met smaakvolle maaltijden om in 4 maanden tijd ruim 15 kilo kwijt te zijn. Zelfs nu ik klaar ben sta jij nog voor mij klaar. Ik zou het iedereen … More aanraden die op een fijne manier zijn streefgewicht zou willen bereiken! Nogmaals dank je wel Anne-Fleur.
  • Avatar L. Luo ★★★★★ 6 maanden geleden
    Super goede ervaring met Vidavitaal! In 5 maanden 20kg afgevallen op een gezonde manier. Was zeker niet makkelijk, maar met hulp van Stein en Anne Fleur heb ik mijn doel zo snel kunnen halen. Heel erg bedankt! Ik raad het iedereen aan als je … More snel en gezond wilt afvallen. Vidavitaal, daar begint je avontuur van zwaar naar lichter!
  • Avatar Rl Verheijen ★★★★★ 4 maanden geleden
    Als je graag de knop op een goede manier wil omzetten, dan zit je goed bij Vida Vitaal. Door de deskundige, fijne en directe begeleiding heb ik een stap richting een gezond gewicht kunnen zetten. Ik ben blij dat ik het heb gedaan en heb er zo … More veel plezier van. Door de begeleiding lukt het mij beter om terugvallen te beperken en weet ik waar ik moet werken aan mijzelf. Gun het jezelf ook en ga ervoor samen met Vida Vitaal.

Kan ik je helpen?
1