Succesverhalen

Tamara voor na PLAIN 800

Tamara

Ik zag de succesverhalen voorbij komen, maar dacht dat het programma niks voor mij zou zijn. Maaltijdvervangers vond ik nogal rigoureus en dacht dat het ook lastig te combineren zou zijn met mijn dochters. Toch moest ik iets anders doen dan dat ik afgelopen jaren had geprobeerd. Een reset voor mijn lichaam en een coach voor nodige motivatie, bleek wat ik wel nodig had. De eerste maanden en het verlies van de eerste kilo’s heb ik volledig de maaltijdvervangers gebruikt. Die bleken verassend lekker en eigenlijk heel makkelijk toepasbaar in mijn drukke bestaan. Daarna kreeg ik veel zin om weer lekker en gezond te koken. Ook dat bleek goed in het programma te passen, mits koolhydraatarm. Ik bereikte mijn streefdoel eind november. Zo net voor de feestmaand en besloot nog even door te zetten. Met succes, want eind december was er 20kg af! Nooit kunnen bedenken, dat ik na een klein half jaar, zelf een succesverhaal zou zijn! Het was niet altijd makkelijk. Ik ben tegen hardnekkige patronen aangelopen. Maar het maken van een goede keuze, terwijl alles in je schreeuwt om die slechte keuze te willen maken, voelt als winnen! Ik heb heel veel gehad aan de support van Stein tijdens die moeilijke momenten. Maar ook vierde hij de successen met mij mee. Heel motiverend!

Britt-voor-na

Britt

Na twee zwangerschappen had mijn gewicht een werkelijk dieptepunt bereikt. Telkens ging ik weer met frisse moed aan de slag met de volgende afslankpoging, zonder resultaat. Toen heb ik besloten me aan te melden bij Vida Vitaal. Ik ben vanwege de extra stok achter de deur voor Project LIJFCHANGER gegaan. Hierbij had ik wekelijks een afspraak bij Stein. Qua maaltijdvervangers is er ruime keuze. In 6 maanden tijd heb ik ondanks twee vakanties en andere lastige momenten de doelstelling weten te behalen en ben meer dan 20 kilo afgevallen. Tegen het einde van het traject wordt er weer geleidelijk opgebouwd naar een “normaal” voedingsschema. En als bekroning op dit resultaat werd ik ook nog beloond met een speciale glamouravond en een nieuwe garderobe, dat was inmiddels wel nodig! Al met al ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet en blijf zeker nog regelmatig terugkomen bij Stein als stok achter de deur!

Azra voor – na PLAIN 800

Azra

‘Toen ik bij Stein kwam had ik al meerdere pogingen gedaan om af te vallen maar het gaf mij niet de resultaten die ik wilde. Toen kwam dit programma op mijn pad. Het was voor mij niet altijd even makkelijk om vol te houden, maar doordat mijn gewicht op de weegschaal wel bleef dalen, gaf mij dat weer de kracht om door te gaan.

Ik ben in ongeveer 6 maanden ruim 30 kilo afgevallen. Ik voel me een stuk energieker en fitter dan daarvoor. De begeleiding die je krijgt, zorgde er bij mij ook voor dat ik na elk weegmoment met nieuwe motivatie verder kon en een stukje besef dat je gewoon weer trots mag zijn op jezelf. En waar ik het meest blij mee ben is dat ik weer mijn oude ik terug gevonden heb!’

Alicia voor – na PLAIN 800

Alicia

‘Na mijn zwangerschap was ik 25 kilo aangekomen. Die wilde ik zo snel mogelijk eraf hebben, maar ik wilde daar begeleiding bij die mij kon zeggen hoe en wat ik moest doen. Vida Vitaal gevonden via een bericht op Facebook. Gelijk een gesprek aangevraagd en daarna het programma geprobeerd met de producten. Dit beviel mij echt hartstikke goed! Geen honger en lekkere producten.

In 6 maanden tijd ben ik die 25 kilo weer kwijtgeraakt en zit ik weer helemaal happy in mijn vel! Hartstikke bedankt Vida Vitaal dat ik nu fysiek en mentaal de beste moeder voor mijn dochter kan zijn!’

Marjolein – plain_summer_duo

Marjolein

‘Ik vond het intakegesprek heel spannend! Het voelde een beetje als falen dat ik er iemand bij nodig had om af te vallen. Maar het gesprek was heel prettig en Stein bood echt een luisterend oor. Hij is zelf ervaringsdeskundige en heeft ook al meerdere mensen met een trage schildklier geholpen. Het voelde veilig en vertrouwd. Alleen maaltijdvervangers eten klinkt misschien eentonig, maar er zijn gelukkig heel veel varianten. Dat maakt het een stuk makkelijker om vol te houden. Natuurlijk was de eerste week pittig omdat je gewoontes moet doorbreken, maar ik heb bijna nooit een hongergevoel ervaren. Na ruim vier maanden ben ik al 28 kilo kwijtgeraakt. Daar ben ik heel blij mee!

Ik ben trots op mezelf en merk dat ik in mijn dagelijks leven en op mijn werk veel meer zelfvertrouwen heb. Ik draag weer wat ik leuk vind, echt een mentale boost! Als je net als ik heel wat kilo’s kwijt wil raken, is Vida Vitaal heel prettig. Het is superduidelijk wat je moet doen en je wordt fijn begeleid, waardoor je snel gewicht verliest. Dat motiveert ook weer om door te gaan, dus ik zou het zeker aanraden. De complimenten van de mensen om mij heen zijn leuk, maar ik zit zelf ook weer vol energie. Ik ben erg blij dat dit op mijn pad is gekomen!’

Vida-Vitaal-Succesverhalen-Stephan

Stephen

Voordat ik met dit traject begon, heb ik bij verschillende diëtistes gelopen en ben ik vaak in het ziekenhuis geweest. Niks hielp en niemand wist eigenlijk waar ik last van had of hoe ze mij konden helpen. Op aanraden van een vriendin ben ik begonnen bij Vida Vitaal. Wat een verschil! In een periode van 7 maanden ben ik ruim 37 kilo afgevallen.

Dit traject is anders dan andere diëten. Het gaat niet alleen om afvallen, maar ook om erna gezond te blijven eten. Ook wordt het programma afgesteld op jouw situatie. Persoonlijk werk ik wisselvallige uren waardoor het maken van afspraken en de tijden dat je moet/kan eten het moeilijk maken om een afslanktraject te volgen. Stein is 24/7 bereikbaar en hij stelt je gerust als je moeilijkheden ervaart. Ik kan dit traject aan iedereen aanraden!

Anelle voor-na Plain

Anelle

Ik bereikte een punt waarop mijn gevoel over mezelf, verre van in de buurt kwam van liefde voor mezelf. Ik had er gewoon genoeg van. Ik moest iets doen. Jaar in jaar uit paste mijn kleding niet meer en ik moest iets veranderen. Ik boekte een afspraak bij Vida Vitaal en was verbaasd over de manier waarop dit dieet werkt. Het heeft twee belangrijke punten die voor mij doorslaggevend waren: je krijgt 24/7 coaching, wat voor mij de ontbrekende schakel was bij eerdere diëten. En als tweede: ze leveren het voedsel voor het grootste deel van het 6 maanden durende programma. Niks om over na te denken!

De coaching is geweldig, het is een klankbord waar ik al mijn onzekerheden over eten, overgewicht en zelfbeeld tegenaan kan gooien en waar ik een eerlijk en ondersteunend antwoord op krijg. De producten zijn geweldig, ik heb nooit het gevoel gehad dat ik honger had of trek. Dit helpt je om op de juiste koers te blijven. Ik kan nu met een blij hart zeggen dat ik lekker in mijn vel zit en dat ik van mezelf hou en dat is het beste gevoel.

Joran_Voor_Na_plain

Joran

‘De goede resultaten van anderen trokken mij over de streep om me ook aan te melden. Het was mijn eigen schuld dat ik te zwaar was geworden. Ik wist wat me te doen stond, dus ik wist ook dat klagen geen zin had. Na het duidelijke intakegesprek ging ik van start en in de eerste drie weken viel ik bijna 10 kilo af. Een lekker begin maar ik was er nog lang niet. Het verbaasde me dat ik geen honger had, omdat ik vrij zwaar werk doe. Het ging me heel goed af en de producten smaakten me goed.

Omdat ik elke week goede resultaten had, was het makkelijk om het programma vol te houden. De wekelijkse weegmomenten hielpen me daar ook bij. Je kunt bij je coach altijd terecht als je even wat kwijt wilt, dat helpt enorm. Uiteindelijk ben ik met de hulp van Vida Vitaal in vier maanden tijd bijna 30 kilo afgevallen.’

Annelie voor – na PLAIN 800

Annelie

Bij toeval kwam Vida Vitaal op mijn pad. Het gratis kennismakingsgesprek was zo gemaakt en ik werd helemaal enthousiast van de aanpak. Ja, het zal niet altijd makkelijk zijn, maar het levert je wel wat op! Eerlijk gezegd: gescheiden eten van de rest van je gezin is niet altijd leuk, maar het went snel. Mijn kinderen zagen het op een gegeven moment niet eens meer en mijn jongste zoon maakte er een raadspelletje van welke smaak shake ik die ochtend had. Maar met het doel voor ogen—waar mijn coach me iedere week op wees—doe je het gewoon.

Je kiest voor jezelf en dus niet voor dat wijntje, die taart of oliebol. Zo overwon ik verjaardagen, kerstdiners, oud en nieuw en uitstapjes met vriendinnen. Ik verloor de overtollige kilo’s en ik won een nieuwe, gezonde kijk op eten. Het resultaat: ik ben in jaren niet zo slank geweest. Maar misschien nog wel het belangrijkst: ik ben nog nooit zo gemotiveerd geweest om goed voor mijn lichaam te blijven zorgen!

Elvira voor – na PLAIN 800

Elvira

Al een aantal jaar voer ik strijd tegen de kilo’s en ik heb werkelijk alles al geprobeerd. Afvallen lukt ook altijd wel, maar het gaat langzaam. En dan begint het jojoën. En eigenlijk stond ik een beetje op het punt om het op te geven. Toen kwam Vida vitaal op mijn pad. De eerste twee maanden ging het goed. Ik was in staat om mij goed aan het programma te houden. Maar soms was het ook lastig.

Vanaf het moment dat de decembermaand aanbrak vond ik het wel ingewikkelder om mij aan het programma te houden. Aan de andere kant ging het cijfer op de weegschaal nog steeds naar beneden. Door bijna iedere week gesprekken te voeren met mijn coach over de gedachten achter het snoepen, het zetten van een doel en na te denken over motivatie, voorkwamen we dat ik opgaf. Uiteindelijk viel ik 15 kilo af.

Kan ik je helpen?
1