Klanten over Vida Vitaal

Vida Vitaal IconVida Vitaal

Pompmolenlaan 26, Woerden

4,9 50 reviews

  • Avatar L. Luo ★★★★★ 8 maanden geleden
    Super goede ervaring met Vidavitaal! In 5 maanden 20kg afgevallen op een gezonde manier. Was zeker niet makkelijk, maar met hulp van Stein en Anne Fleur heb ik mijn doel zo snel kunnen halen. Heel erg bedankt! Ik raad het iedereen aan als je … More snel en gezond wilt afvallen. Vidavitaal, daar begint je avontuur van zwaar naar lichter!
  • Avatar Azra Den Besten ★★★★★ 5 maanden geleden
    Goede ervaring met VidaVitaal! Tijdens het programma goede begeleiding gehad. Nu 35 kg lichter en kan mij zelf weer trots aankijken in de spiegel. En het was niet altijd even makkelijk. Maar een stok achter de deur door de begeleiding heeft … More mij enorm geholpen!
  • Avatar Annemarie Vroegop ★★★★★ 5 maanden geleden
    Vida Vitaal heeft mij geholpen om mijn doel te bereiken, perfecte begeleiding van Stein, hij is altijd bereikbaar, je kan hem elke vraag stellen. Ik kan het iedereen aan raden.

Kan ik je helpen?
1