CryoShaper

Cryolipolyse is hét alternatief voor liposuctie. Met deze methode is het mogelijk om zonder operatie door middel van vetcel bevriezing plaatselijk vet te verwijderen. De nieuwste technologie op gebied van cryolipolyse is de CryoShaper en die staat in de praktijk in De Meern.

Afspraak maken
cryoshaper-vida-vitaal (1)

Centimeters verliezen

Cryolipolyse is de methode om zonder operatie, door middel van bevriezing, hardnekkige vetcellen af te breken. Een groot voordeel van deze methode is dat de vetcellen op de behandelde plekken definitief verdwijnen.

De vetcellen worden eerst verwarmd en vervolgens gekoeld. De vetcellen kunnen het temperatuurverschil niet verwerken en zullen kristalliseren en afbreken. Gekristalliseerde vetcellen zullen het lichaam op natuurlijke wijze, via het lymfestelsel en de lever, verlaten. Het lichaam wordt gevormd en een fantastisch resultaat is wat je terugziet in de spiegel! Er is geen verdoving of pijnmedicatie nodig. De procedure is per lichaamszone toe te passen en bovendien zeer veilig.

De CryoShaper kan met 4 handles, 2 zones van het lichaam tegelijkertijd behandelen.
Het unieke van deze handles is dat ze 40% meer oppervlakte behandelen dan de reguliere cryolipolyse apparatuur doordat de gehele handle wordt gebruikt.

 • Plaatselijk vet verliezen op buik, lovehandles, rug, dijen, knieën, bh-rand en borsten (mannen)
 • Duidelijke omvangvermindering in centimeters
 • Behandel 4 zones van het lichaam in één behandeling
 • Verlies tot 30% vet per behandeling
 • 100% van de probleemzone wordt behandeld
 • 360 graden rondom koeling doordat de gehele kop van de handle koelt
Neem contact op
Effect Cryo

De behandeling:

Tijdens de intake kijken we of het probleemgebied geschikt is voor behandeling. Om de huid te beschermen tegen de kou, brengen we een gaas met speciale gel aan. De handle wordt op het gaas aangebracht en zuigt de huid en onderhuidse vetlaag vast. De gehele handle koelt, dus de gehele probleemzone wordt behandeld. De behandeling duurt 45 minuten.

Ongeveer drie weken na de behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot vijf weken na de behandeling. Na vijf weken kun je een eventuele vervolgafspraak inplannen. Dit herhaal je totdat je tevreden bent. Behandelingen met de Cryoshaper worden in kuren van drie behandelingen aangeboden. Je kunt kiezen tussen behandelingen met twee of met vier handles.

Bekijk de video over CryoShaper

Afspraak maken

Hier plan je overzichtelijk en snel jouw eerste behandeling met de Cryoshaper in. Supercool toch?

Kies hier de datum en het tijdstip die jou het beste uitkomt en vul je contactgegevens in. Zodra je op de knop hebt gedrukt, ontvang je automatisch alle informatie die je nodig hebt in je mailbox en is je afspraak bevestigd. De overige behandelingen plannen we in tijdens je afspraak.

De behandeling kan zowel door een man als door een vrouw worden uitgevoerd, net wat jouw voorkeur heeft. Word je liever door een vrouw behandeld, geef dat dan ruim voor je eerste afspraak aan. De Cryoshaper staat in de praktijk in De Meern. Lukt het je niet om een plekje te vinden? Neem dan even contact op via info@vidavitaal.nl. Er is in overleg vaak wel wat mogelijk!

Kies hier je coach

Klanten over Vida Vitaal

Vida Vitaal IconVida Vitaal

Trasmolenlaan 5, Woerden

4,9 50 reviews

 • Avatar Lilette Massizzo ★★★★★ 3 months ago
  We weten allemaal dat een gezond gewicht en bmi belangrijk zijn maar als je dan de stap heb genomen om afgevallen is de keuze wat je bij een drogist krijgt echt alleen maar repen en shakes die na een tijd je neus gaan uithangen en zo hou je … More het niet vol . Ik kwam heel toevallig vida vitaal tegen en tot mijn verbazing zag ik ja het zijn wel zakjes met poeder maar die worden heerlijke gerechten van pannenkoeken tot stampotje en ja ook shakes ( lekker voor ontbijt ) en soepen en ook 2 soorten koekjes die een maaltijd zijn . Persoonlijk hou je een dieet dan veel beter vol . Het is een proteïne dieet dat echt heel smakelijk is . Gewoon de stap nemen met of zonder coaching , ik koos zonder ik ken mijn valkuilen . Het fijne is dan wel weer dat ze toch zo nu en dan even een mail sturen met de vraag of alles ok is . En als je ver weg woont zoals ik dan kan je ook online coaching krijgen ,gratis en voor niks . Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen
 • Avatar Shirley schilp ★★★★★ a month ago
  Na heel veel diëten te hebben geprobeerd, was ik er een beetje klaar mee. Niks scheen te helpen en wist echt niet meer wat ik moest doen. Vida vitaal heeft mij tot zo ver geholpen om mij weer lekkerder in me vel te laten voelen. Ik voel me energieker … More en me kleren passen weer zoals voorheen.
 • Avatar McCarmie ★★★★★ 2 months ago
  Nog voordat ik een afspraak had gemaakt, verliep het contact met Stein via WhatsApp vlot en vriendelijk. Vandaag werd ik hartelijk ontvangen door Anne-Fleur voor mijn intake-gesprek. Het programma is duidelijk, ik weet wat me te wachten staat … More en ik weet zeker dat met behulp van Vidavitaal het me gaat lukken om mijn doel te behalen!

Kan ik je helpen?
1