CryoShaper

Cryolipolyse is hét alternatief voor liposuctie. Met deze methode is het mogelijk om zonder operatie door middel van vetcel bevriezing plaatselijk vet te verwijderen. De nieuwste technologie op gebied van cryolipolyse is de CryoShaper en die staat in de praktijk in De Meern.

Afspraak maken
Effect Cryo

Centimeters verliezen

Cryolipolyse is de methode om zonder operatie, door middel van bevriezing, hardnekkige vetcellen af te breken. Een groot voordeel van deze methode is dat de vetcellen op de behandelde plekken definitief verdwijnen.

De vetcellen worden eerst verwarmd en vervolgens gekoeld. De vetcellen kunnen het temperatuurverschil niet verwerken en zullen kristalliseren en afbreken. Gekristalliseerde vetcellen zullen het lichaam op natuurlijke wijze, via het lymfestelsel en de lever, verlaten. Het lichaam wordt gevormd en een fantastisch resultaat is wat je terugziet in de spiegel! Er is geen verdoving of pijnmedicatie nodig. De procedure is per lichaamszone toe te passen en bovendien zeer veilig.

De CryoShaper kan met 4 handles, 2 zones van het lichaam tegelijkertijd behandelen.
Het unieke van deze handles is dat ze 40% meer oppervlakte behandelen dan de reguliere cryolipolyse apparatuur doordat de gehele handle wordt gebruikt.

 • Plaatselijk vet verliezen op buik, lovehandles, rug, dijen, knieën, bh-rand en borsten (mannen)
 • Duidelijke omvangvermindering in centimeters
 • Behandel 4 zones van het lichaam in één behandeling
 • Verlies tot 30% vet per behandeling
 • 100% van de probleemzone wordt behandeld
 • 360 graden rondom koeling doordat de gehele kop van de handle koelt
Neem contact op
Effect Cryo

De behandeling:

Tijdens de intake kijken we of het probleemgebied geschikt is voor behandeling. Om de huid te beschermen tegen de kou, brengen we een gaas met speciale gel aan. De handle wordt op het gaas aangebracht en zuigt de huid en onderhuidse vetlaag vast. De gehele handle koelt, dus de gehele probleemzone wordt behandeld. De behandeling duurt 45 minuten.

Ongeveer drie weken na de behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot vijf weken na de behandeling. Na vijf weken kun je een eventuele vervolgafspraak inplannen. Dit herhaal je totdat je tevreden bent. Behandelingen met de Cryoshaper worden in kuren van drie behandelingen aangeboden. Je kunt kiezen tussen behandelingen met twee of met vier handles.

Bekijk de video over CryoShaper

Afspraak maken

Hier plan je overzichtelijk en snel jouw eerste behandeling met de Cryoshaper in. Supercool toch?

Kies hier de datum en het tijdstip die jou het beste uitkomt en vul je contactgegevens in. Zodra je op de knop hebt gedrukt, ontvang je automatisch alle informatie die je nodig hebt in je mailbox en is je afspraak bevestigd. De overige behandelingen plannen we in tijdens je afspraak.

De behandeling kan zowel door een man als door een vrouw worden uitgevoerd, net wat jouw voorkeur heeft. Word je liever door een vrouw behandeld, geef dat dan ruim voor je eerste afspraak aan. De Cryoshaper staat in de praktijk in De Meern. Lukt het je niet om een plekje te vinden? Neem dan even contact op via info@vidavitaal.nl. Er is in overleg vaak wel wat mogelijk!

Kies hier je coach

Klanten over Vida Vitaal

Vida Vitaal IconVida Vitaal

Pompmolenlaan 26, Woerden

4,9 48 reviews

 • Avatar Fatin Overbeek ★★★★★ een maand geleden
  Dank je wel Anne-Fleur, door de bezoeken aan jou en jouw inzet heeft mij gemotiveerd om zonder moeite met smaakvolle maaltijden om in 4 maanden tijd ruim 15 kilo kwijt te zijn. Zelfs nu ik klaar ben sta jij nog voor mij klaar. Ik zou het iedereen … More aanraden die op een fijne manier zijn streefgewicht zou willen bereiken! Nogmaals dank je wel Anne-Fleur.
 • Avatar L. Luo ★★★★★ 6 maanden geleden
  Super goede ervaring met Vidavitaal! In 5 maanden 20kg afgevallen op een gezonde manier. Was zeker niet makkelijk, maar met hulp van Stein en Anne Fleur heb ik mijn doel zo snel kunnen halen. Heel erg bedankt! Ik raad het iedereen aan als je … More snel en gezond wilt afvallen. Vidavitaal, daar begint je avontuur van zwaar naar lichter!
 • Avatar Rl Verheijen ★★★★★ 4 maanden geleden
  Als je graag de knop op een goede manier wil omzetten, dan zit je goed bij Vida Vitaal. Door de deskundige, fijne en directe begeleiding heb ik een stap richting een gezond gewicht kunnen zetten. Ik ben blij dat ik het heb gedaan en heb er zo … More veel plezier van. Door de begeleiding lukt het mij beter om terugvallen te beperken en weet ik waar ik moet werken aan mijzelf. Gun het jezelf ook en ga ervoor samen met Vida Vitaal.

Kan ik je helpen?
1