Bereik je doelen deze keer wél

Met onze persoonlijke begeleiding en bewezen effectieve drie-stappenplan!

doe de gratis gezondheidscheck
IMG_3658

Jouw reis, onze ondersteuning

Jij staat bij ons centraal. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt bij de manier hoe we de kilo’s gaan aanpakken. Jij bent namelijk degene die het moet gaan doen. Wij helpen je met liefde, maar alleen als jij bereid bent om alles te geven. Gedurende het gehele programma kun je jouw coach 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor advies, het stellen van vragen of voor andere tips. Jij bent 24 uur per dag met je programma bezig, dus wij zijn 24 uur per dag beschikbaar voor je.

Vida-Vitaal-welkom-bij

Tijdens het intakegesprek bepalen we hoe we jouw overgewicht gaan aanpakken. Wat zijn je doelen, je dromen en wat mag je van ons verwachten. Nadat we alles hebben besproken, gaan we wegen (met kleding aan). Klaar voor de start!

Waardoor het nu wel gaat lukken

Vida Vitaal-icoon-begeleiding

24/7 persoonlijke begeleiding

Jouw coach is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Zo sta je er nooit alleen voor.

Vida Vitaal-icoon-gezonde-producten

Gezonde, hoogwaardige producten

Door het gebruik van hoogwaardige maaltijdvervangers krijg je elke dag alle voedingsstoffen en vitamines binnen die je lichaam nodig heeft.

Vida Vitaal-icoon-geen-resultaat-geld-terug

Geen resultaat,
geld terug

Wij zijn zo heilig overtuigd van de kracht van ons programma dat we je geld terug geven als je na het volgen van ons programma geen resultaat hebt.

Persoonlijke begeleiding op maat

We bieden onze afslankprogramma's op basis van totaalvoeding in drie verschillende varianten aan. Volgens een regulier coachingstraject, dat ook online te volgen is en in twee pakketten met succesgarantie. Die pakketten heten Project LIJFCHANGER en bieden we aan in een Diamond en Platinum versie, afhankelijk van jouw doelen. In onderstaand schema kun je voor jezelf de voors en tegens afwegen tegen elkaar:

Reguliere coachingProject LIJFCHANGER
Platinum
Project LIJFCHANGER
Diamond
Bewezen succesformule
24/7 bereikbaar
Wekelijkse weegmomenten
Toegang kennisomgeving
Effectief driestappenplan
Online producten bestellen
Niet goed geld terug
Vida Vitaal beauty avond
10 kilo afvallen in 4 maanden
20 kilo afvallen in 6 maanden
Kan ik je helpen?
1