7. Krijg ik niet veel te weinig binnen?

Logische vraag die we vaak horen. In ons meest strikte programma krijg je 800 calorieen aan voedingsstoffen binnen. Hoogwaardige voedingsstoffen, vitamines en mineralen. Alles wat je nodig hebt. En dat is het fijne van maaltijdvervangers. Alles wat je nodig hebt zit daar in en verder geen overbodige toevoegingen. Daardoor is het mogelijk om de calorie-inname zo laag te houden, zonder dat je lichaam tekorten ervaart. Het is dus volkomen gezond, doordat je wel alle voedingstoffen in de juiste hoeveelheden binnenkrijgt.

Gerelateerde faq accordions

1. Is Project LIJFCHANGER voor iedereen?

Project LIJFCHANGER is een afgekaderd programma dat in het leven is geroepen voor cliënten die écht iets willen bereiken. De mensen die nét wat meer gemotiveerd zijn en bereid zijn te investeren in zichzelf en in hun gezondheid. Voor deze mensen ontwierpen wij een speciaal programma met een vaste looptijd en een succesgarantie. Hierdoor weten cliënten waar ze aan toe zijn en wat ze te wachten staat. Dat geeft veel duidelijkheid en zekerheid. En een leuke beautyavond met kledingbon van ons cadeau.

2. Waarom zijn de prijzen niet vindbaar op de website?

Geld zou wat ons betreft geen rol moeten spelen. Als je écht gemotiveerd bent, dan is geld geen kwestie. Wij kunnen niet in jouw portemonnee kijken, maar onze ervaring leert dat ons programma voor elk inkomen te betalen is, zolang je maar voldoende prioriteit geeft aan wat jou gelukkig maakt. Uiteraard snappen we ook dat niet iedereen dezelfde middelen heeft en daarom denken wij graag mee. Onze pakketten zijn op maat gemaakt en ook daarom communiceren we geen prijzen. De prijs hangt af van jouw doelen, je wensen en je huidige situatie. Dat is voor iedereen verschillend. Wil je weten wat de producten kosten? Kijk dan gerust even in onze webshop.

3. Wat zijn de voordelen van afvallen bij Vida Vitaal?

Het voordeel van onze programma’s is dat alles uiteindelijk gericht is op een gedragsverandering. Dat klinkt misschien eng, dat is het niet. Sterker nog, het is essentieel wanneer je je resultaat wilt behouden. Afvallen is een belangrijk deel van het programma, maar uiteindelijk is het doel natuurlijk om je resultaat te leren  behouden. Niet voor even, maar voor altijd. Daar is een gedragsverandering voor nodig. Je oude gedrag is immers de reden dat je bent geworden zoals je niet wilde zijn. Professionele begeleiding is hier van groot belang. Die bieden wij gratis bij je programma, 24/7. Nog meer voordelen van het ons programma:
  • de duidelijkheid wat je wel en niet kunt eten
  • de coaching is gratis
  • jouw coach is altijd beschikbaar voor vragen en adviezen
  • resultaat vanaf de eerste dag
  • de producten bevatten alle vitamines en mineralen die je nodig hebt
  • je zult geen last hebben van hongergevoel
  • je hoeft geen calorieën te tellen
  • Je hoeft niks te wegen of voor te bereiden
  • het is ideaal wanneer je een druk leven hebt
  • de producten zijn snel en eenvoudig te bereiden

4. Wat kost een programma bij Vida Vitaal?

Dat hangt van je programma af. Alle kosten zijn een investering in jezelf en in je gezondheid. Zowel lichamelijk als geestelijk. Daarom is de coaching ook gratis. We willen je helpen om je weer lekker in je vel te voelen! De producten zul je wel moeten afrekenen. Dat zijn er minimaal 21 per week. Maar dan hoef je verder ook helemaal geen boodschappen meer te doen. Ook het geld dat je voorheen uitgaf tijdens etentjes, borrels, lunches, high tea’s en zo verder, hou je nu in je zak. En dan te bedenken dat je vanaf ongeveer 80 euro al voor een week een leuk gevarieerd pakket aan  producten hebt. Als je deze aspecten tegen elkaar wegstreept, schrijf je waarschijnlijk groene cijfers. Zeker met de huidige supermarktprijzen. Wanneer je het wat soberder aanpakt, kun je zelfs nog iets goedkoper uitkomen. Pak je alleen de duurste producten? Dan ben je vanzelfsprekend ook wat duurder uit. Om het programma goed te kunnen volgen, heb je wekelijks minimaal 21 producten nodig. Wie zien erop toe dat je deze ook afneemt en gebruikt. Onverantwoord gebruik van de producten kan gevolgen hebben voor je gezondheid. Dat willen we voorkomen.

5. Is het programma moeilijk te volgen?

Ondanks alle voordelen die hierboven zijn opgesomd, gewicht verliezen is natuurlijk nooit makkelijk. Er is altijd een investering voor nodig, niks gaat vanzelf. Goede en slechte dagen zullen elkaar afwisselen, maar hoe beter je in de flow komt, hoe makkelijker het wordt. Gun jezelf dat! Elk proces kent ups en downs. Wij vergelijken het vaak met leren fietsen. Het is een leerproces en je zult echt wel eens vallen. Maar dan helpt je coach je weer op die fiets te klimmen en dat blijven we doen totdat je wegfietst. Zonder zijwieltjes! We zijn geen productenverstrekker; wij zijn er om je te helpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of je dat nu coachen noemt of begeleiding of tips verstrekken, het maakt niet uit, maar je zult een hoop steun ervaren. Samen bereiken we jouw doel!

6. Wat is het jojo-effect?

Het jojo-effect is de schommeling tussen gewichtsverlies en gewichtstoename, tijdens of na een dieet. Door gebruik te maken van ons drie-stappenplan heeft het jojo-effect geen kans. Nadat je bent afgevallen, zorgen we samen voor een stabiele opbouwfase, zodat je lichaam geleidelijk weer went aan vaste voeding. Tijdens onze weegmomenten houden we in de gaten hoe jouw lichaam hierop reageert en sturen we direct bij, daar waar nodig. In deze fase leer je je lichaam kennen, leer je wat je kunt eten en hoeveel en leer je wat je moet doen wanneer je iets te veel van het goede hebt gehad. Je leert dus de controle over je gewicht en je lichaam terug te winnen. Daarin spelen de begeleiding en voedingsadviezen natuurlijk een grote rol.

8. Waarom zou ik voor Vida Vitaal kiezen?

Wat we veel terugkrijgen van cliënten, is dat ze de steun ervaren als een stok achter de deur en dat dit voor hen de reden is dat deze afslankpoging wél slaagt. Ja, bijna iedereen heeft zo ongeveer alles al geprobeerd. Net als wijzelf trouwens! Het feit dat onze coaches ervaringsdeskundigen zijn en dus precies weten wat je doormaakt, is voor veel cliënten een groot pluspunt. We begrijpen wat je voelt. En dat merk je! Daarnaast zijn we er als je ons nodig hebt, je mag op elk moment van de dag contact zoeken. Je staat er dus nooit alleen voor. En wanneer je het hele programma hebt doorlopen, mag je altijd langs komen als je even je hart wilt luchten of als je bijvoorbeeld net iets te enthousiast bent geweest op vakantie. Zo houd je ook na je programma controle over jouw gewicht. Wij willen namelijk net zo graag dat je je resultaten behoudt als dat jij dat zelf wilt!

9. Wat als ik een keer een etentje heb?

Kies een goed moment om te starten. Een moment dat je een langere periode geen belangrijke afspraken hebt. Geen feestjes, geen lunches, geen borrels, geen etentjes. Dan maak je jezelf zo makkelijk mogelijk. Want daar kwam je voor toch? Voor jezelf? Lukt het je niet om zo’n periode te vinden, dan helpen wij je natuurlijk om deze periode zonder kleerscheuren door te komen. We’ve got your back! Er zijn genoeg mogelijkheden om te genieten van het moment, zonder je lange termijn doelen uit het oog te verliezen. We denken graag in mogelijkheden!
Kan ik je helpen?
1