TEI behandeling

Met de TEI werk je eerst aan opbouw en daarna ga je je resultaat onderhouden. Vergelijk het met sporten. Je moet eerst je conditie opbouwen door intensief te trainen meerdere keren per week. Als je een bepaalde basis opgebouwd hebt, kun je gaan bijhouden.
Omdat de TEI spieren opbouwt, bindweefsel versterkt, vetten verbrandt en de doorbloeding stimuleert, is er eerst opbouw nodig en daarna één keer per maand onderhoud. De opbouw van een volledige behandeling ziet er als volgt uit:

  • Vijf weken twee behandelingen per week
  • Daarna 10 weken lang één keer per week
  • Vervolgens één keer per maand onderhoud

Voor de eerste twee stappen geldt een afname per tien behandelingen, zoals in lijn met het behandeltraject. Voor het onderhoud kan dat ook, maar is afname per behandeling ook mogelijk. Als het nodig is kan de eerste stap herhaald worden, totdat het gewenste resultaat is behaald.
De behandelingen vinden plaats in ondergoed. Bij binnenkomst kleed je je uit. Vervolgens kunnen we wegen en meten. Ondertussen stel ik de TEI in, zodat de matten alvast lekker warm worden. Zodra de matten op de gewenste plekken zijn bevestigd, zal ik het programma starten. De behandeling kan zowel door een man als door een vrouw worden uitgevoerd, net wat jouw voorkeur heeft. Als je liever door een vrouw wordt behandeld, geef dat dan ruim voor je behandeling aan.
Na afloop van het programma krijg je een handdoek om je af te drogen, want bij de meeste programma’s zul je flink gaan zweten. Om deze reden vragen we je ook om altijd gedoucht naar je afspraak te komen, in verband met hygiëne. Daarna kun je je weer aankleden.
Afhankelijk van jouw wensen kunnen we ook een bijpassend eetschema voor je opstellen, zodat je nog meer resultaat hebt in een korte tijd! Want ook hiervoor geldt net als bij sporten; hoe beter je erbij eet, hoe meer resultaat!
Behandelingen op de TEI duren tussen de 30 en 45 minuten.
Precies lang genoeg om even de laatste aflevering van jouw favoriete serie te kijken!
Terwijl jij op de TEI aan je lichaam werkt, ontspan je ondertussen met een Netflixje naar keuze! Of we zetten gewoon een lekker muziekje aan, over de speakers of op de koptelefoon. De keuze is aan jou!

Plan hier nu jouw eerste behandeling op de TEI in