Op dat moment was ik 25 jaar en ik wilde niet een vader worden die beperkt was in de omgang met zijn dochter.

Veelgestelde vragen

1. Is Project LIJFCHANGER voor iedereen?

Project LIJFCHANGER is een afgekaderd programma dat in het leven is geroepen voor cliënten die écht iets willen bereiken. De mensen die nét wat meer gemotiveerd zijn en bereid zijn te investeren in zichzelf en in hun gezondheid. Voor deze mensen ontwierpen wij een speciaal programma met een vaste looptijd en een succesgarantie. Hierdoor weten cliënten waar ze aan toe zijn en wat ze te wachten staat. Dat geeft veel duidelijkheid en zekerheid. En een leuke beautyavond met kledingbon van ons cadeau.

2. Waarom zijn de prijzen niet vindbaar op de website?

Geld zou wat ons betreft geen rol moeten spelen. Als je écht gemotiveerd bent, dan is geld geen kwestie. Wij kunnen niet in jouw portemonnee kijken, maar onze ervaring leert dat ons programma voor elk inkomen te betalen is, zolang je maar voldoende prioriteit geeft aan wat jou gelukkig maakt. Uiteraard snappen we ook dat niet iedereen dezelfde middelen heeft en daarom denken wij graag mee. Onze pakketten zijn op maat gemaakt en ook daarom communiceren we geen prijzen. De prijs hangt af van jouw doelen, je wensen en je huidige situatie. Dat is voor iedereen verschillend. Wil je weten wat de producten kosten? Kijk dan gerust even in onze webshop.

3. Wat zijn de voordelen van afvallen bij Vida Vitaal?

Het voordeel van onze programma’s is dat alles uiteindelijk gericht is op een gedragsverandering. Dat klinkt misschien eng, dat is het niet. Sterker nog, het is essentieel wanneer je je resultaat wilt behouden. Afvallen is een belangrijk deel van het programma, maar uiteindelijk is het doel natuurlijk om je resultaat te leren  behouden. Niet voor even, maar voor altijd. Daar is een gedragsverandering voor nodig. Je oude gedrag is immers de reden dat je bent geworden zoals je niet wilde zijn. Professionele begeleiding is hier van groot belang. Die bieden wij gratis bij je programma, 24/7. Nog meer voordelen van het ons programma:
 • de duidelijkheid wat je wel en niet kunt eten
 • de coaching is gratis
 • jouw coach is altijd beschikbaar voor vragen en adviezen
 • resultaat vanaf de eerste dag
 • de producten bevatten alle vitamines en mineralen die je nodig hebt
 • je zult geen last hebben van hongergevoel
 • je hoeft geen calorieën te tellen
 • Je hoeft niks te wegen of voor te bereiden
 • het is ideaal wanneer je een druk leven hebt
 • de producten zijn snel en eenvoudig te bereiden

4. Wat kost een programma bij Vida Vitaal?

Dat hangt van je programma af. Alle kosten zijn een investering in jezelf en in je gezondheid. Zowel lichamelijk als geestelijk. Daarom is de coaching ook gratis. We willen je helpen om je weer lekker in je vel te voelen! De producten zul je wel moeten afrekenen. Dat zijn er minimaal 21 per week. Maar dan hoef je verder ook helemaal geen boodschappen meer te doen. Ook het geld dat je voorheen uitgaf tijdens etentjes, borrels, lunches, high tea’s en zo verder, hou je nu in je zak. En dan te bedenken dat je vanaf ongeveer 80 euro al voor een week een leuk gevarieerd pakket aan  producten hebt. Als je deze aspecten tegen elkaar wegstreept, schrijf je waarschijnlijk groene cijfers. Zeker met de huidige supermarktprijzen. Wanneer je het wat soberder aanpakt, kun je zelfs nog iets goedkoper uitkomen. Pak je alleen de duurste producten? Dan ben je vanzelfsprekend ook wat duurder uit. Om het programma goed te kunnen volgen, heb je wekelijks minimaal 21 producten nodig. Wie zien erop toe dat je deze ook afneemt en gebruikt. Onverantwoord gebruik van de producten kan gevolgen hebben voor je gezondheid. Dat willen we voorkomen.

Jouw reis, onze ondersteuning

Jij staat bij ons centraal. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt bij de manier hoe we de kilo’s gaan aanpakken. Jij bent namelijk degene die het moet gaan doen. Wij helpen je met liefde, maar alleen als jij bereid bent om alles te geven. Gedurende het gehele programma kun je jouw coach 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor advies, het stellen van vragen of voor andere tips. Jij bent 24 uur per dag met je programma bezig, dus wij zijn 24 uur per dag beschikbaar voor je.

Een persoonlijke aanpak voor jouw doelen

Tijdens het intakegesprek bepalen we hoe we jouw overgewicht gaan aanpakken. Wat zijn je doelen, je dromen en wat mag je van mij verwachten. Kortom, we gaan elkaar wat beter leren kennen. Nadat we alles hebben besproken, gaan we wegen (met kleding aan) en bespreken we wanneer we gaan starten. Jij staat bij mij centraal. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt bij de manier hoe we de kilo’s gaan aanpakken.

Jij bent namelijk degene die het moet gaan doen, dus jouw comfort staat voorop. Gelukkig sta je er niet alleen voor en zijn er verschillende mogelijkheden om jouw doel te bereiken. Daardoor is er altijd wel een manier die past bij jouw leven, voorwaarden en omstandigheden.

doe de gratis gezondheidscheck

Een persoonlijke aanpak voor jouw doelen

Tijdens het intakegesprek bepalen we hoe we jouw overgewicht gaan aanpakken. Wat zijn je doelen, je dromen en wat mag je van mij verwachten. Kortom, we gaan elkaar wat beter leren kennen. Nadat we alles hebben besproken, gaan we wegen (met kleding aan) en bespreken we wanneer we gaan starten. Jij staat bij mij centraal. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt bij de manier hoe we de kilo’s gaan aanpakken.

Jij bent namelijk degene die het moet gaan doen, dus jouw comfort staat voorop. Gelukkig sta je er niet alleen voor en zijn er verschillende mogelijkheden om jouw doel te bereiken. Daardoor is er altijd wel een manier die past bij jouw leven, voorwaarden en omstandigheden.

doe de gratis gezondheidscheckOver ons
Vida-Vitaal-welkom-bij

Waardoor het nu wel gaat lukken

Vida Vitaal-icoon-begeleiding

24/7 persoonlijke begeleiding

Jouw coach is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Zo sta je er nooit alleen voor.

Vida Vitaal-icoon-gezonde-producten

Gezonde, hoogwaardige producten

Door het gebruik van hoogwaardige maaltijdvervangers krijg je elke dag alle voedingsstoffen en vitamines binnen die je lichaam nodig heeft.

Vida Vitaal-icoon-geen-resultaat-geld-terug

Geen resultaat,
geld terug

Wij zijn zo heilig overtuigd van de kracht van ons programma dat we je geld terug geven als je na het volgen van ons programma geen resultaat hebt.

Op dat moment was ik 25 jaar en ik wilde niet een vader worden die beperkt was in de omgang met zijn dochter.

De persoonlijke reis van oprichter Stein van Spankeren: van overgewicht naar succes

Toen ik op een morgen in 2010 mijn toen 1-jarige dochter uit haar ledikant wilde pakken, merkte ik dat dat niet lukte. Mijn buik zat in de weg. Op dat moment was ik 25 jaar en ik wilde niet een vader worden die beperkt was in de omgang met zijn dochter. Ik wilde gewoon lekker met haar spelen! Tijd voor actie! Mijn motivatie was geboren.

Ik maakte een plan en stopte niet voordat ik mijn doel had bereikt. Ik was streng voor mezelf en al snel was ik vele kilo’s lichter. Toen begon het echte werk. Op gewicht blijven. Door veel te lezen en te proberen heb ik mezelf door de jaren heen wijzer gemaakt en weet ik nu precies hoe mijn lichaam reageert op bepaald gedrag. Want je lichaam is altijd een weerspiegeling van hoe je je gedraagt.

Vind ook je motivatie terugDownload gratis e-book
Vida-Vitaal-foto-Stein

Een titel voor een blok met cijfers en data

0+

Van de klanten ervaart ons contact als fijn en professioneel

0

bespaart de gemiddelde klant bij ons met onze productlijn.

0

Aantal mensen hebben dit of dat meegemaakt.

Klanten over Vida Vitaal

Vida Vitaal IconVida Vitaal

Trasmolenlaan 5, Woerden

4,9 50 reviews

 • Avatar Lilette Massizzo ★★★★★ 3 months ago
  We weten allemaal dat een gezond gewicht en bmi belangrijk zijn maar als je dan de stap heb genomen om afgevallen is de keuze wat je bij een drogist krijgt echt alleen maar repen en shakes die na een tijd je neus gaan uithangen en zo hou je … More het niet vol . Ik kwam heel toevallig vida vitaal tegen en tot mijn verbazing zag ik ja het zijn wel zakjes met poeder maar die worden heerlijke gerechten van pannenkoeken tot stampotje en ja ook shakes ( lekker voor ontbijt ) en soepen en ook 2 soorten koekjes die een maaltijd zijn . Persoonlijk hou je een dieet dan veel beter vol . Het is een proteïne dieet dat echt heel smakelijk is . Gewoon de stap nemen met of zonder coaching , ik koos zonder ik ken mijn valkuilen . Het fijne is dan wel weer dat ze toch zo nu en dan even een mail sturen met de vraag of alles ok is . En als je ver weg woont zoals ik dan kan je ook online coaching krijgen ,gratis en voor niks . Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen
 • Avatar Shirley schilp ★★★★★ a month ago
  Na heel veel diëten te hebben geprobeerd, was ik er een beetje klaar mee. Niks scheen te helpen en wist echt niet meer wat ik moest doen. Vida vitaal heeft mij tot zo ver geholpen om mij weer lekkerder in me vel te laten voelen. Ik voel me energieker … More en me kleren passen weer zoals voorheen.
 • Avatar McCarmie ★★★★★ 2 months ago
  Nog voordat ik een afspraak had gemaakt, verliep het contact met Stein via WhatsApp vlot en vriendelijk. Vandaag werd ik hartelijk ontvangen door Anne-Fleur voor mijn intake-gesprek. Het programma is duidelijk, ik weet wat me te wachten staat … More en ik weet zeker dat met behulp van Vidavitaal het me gaat lukken om mijn doel te behalen!

Persoonlijke begeleiding op maat

Jij staat bij ons centraal. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt bij de manier hoe we de kilo’s gaan aanpakken. Jij bent namelijk degene die het moet gaan doen. Wij helpen je met liefde, maar alleen als jij bereid bent om alles te geven. Gedurende het gehele programma kun je jouw coach 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor advies, het stellen van vragen of voor andere tips. Jij bent 24 uur per dag met je programma bezig, dus wij zijn 24 uur per dag beschikbaar voor je. We beiden onze afslankprogramma’s op basis van totaalvoeding in drie verschillende varianten aan. Volgens een regulier coachingstraject, dat ook online te volgen is en in twee pakketten met succesgarantie. Die pakketten heten Project LIJFCHANGER en bieden we aan in een Diamond en Platinum versie, afhankelijk van jouw doelen. In onderstaand schema kun je voor jezelf de voors en tegens afwegen tegen elkaar:

Reguliere coachingProject LIJFCHANGER
Platinum
Project LIJFCHANGER
Diamond
Bewezen succesformule
24/7 bereikbaar
Wekelijkse weegmomenten
Toegang kennisomgeving
Effectief driestappenplan
Online producten bestellen
Niet goed geld terug
Vida Vitaal beauty avond
10 kilo afvallen in 4 maanden
20 kilo afvallen in 6 maanden

Onze succesverhalen

Kan ik je helpen?
1