TEI behandeling om pijnklachten te verminderen

Om jouw pijnklachten effectief aan te pakken is het belangrijk dat we met regelmaat een afspraak maken, het liefst eens per week. Als je een langere periode laat tussen je behandelingen, zul je merken dat de pijnklachten terug kunnen komen, met name in het begin van je behandelingen.
Voor het bestrijden van jouw pijnklachten geldt een afname per tien behandelingen, zoals in lijn met het behandeltraject, totdat het gewenste resultaat is behaald. Wees je ervan bewust dat het noodzaak is om de behandelingen met een bepaalde regelmaat te herhalen.
De behandelingen vinden plaats in ondergoed. Bij binnenkomst kleed je je uit. Vervolgens kunnen we wegen en meten. Zodra de matten op de gewenste plekken zijn bevestigd, starten we het programma. De behandeling kan zowel door een man als door een vrouw worden uitgevoerd, net wat jouw voorkeur heeft. Word je liever door een vrouw behandeld? Geef dat dan ruim voor je behandeling aan.
Na afloop van het programma krijg je een handdoek om je af te drogen, want bij de meeste programma’s zul je flink gaan zweten. Om deze reden vragen we je ook om altijd gedouched naar je afspraak te komen, in verband met hygiëne. Daarna kun je je weer aankleden.
Zorg dat je dagelijks minimaal 1,5 liter water drinkt, zodat alle gifstoffen die vrijkomen tijdens de behandeling goed kunnen worden afgevoerd.
Behandelingen op de TEI duren tussen de 30 en 45 minuten.
Precies lang genoeg om even de laatste aflevering van jouw favoriete serie te kijken!
Terwijl jij op de TEI aan je lichaam werkt, ontspan je ondertussen met een Netflixje naar keuze! Of we zetten gewoon een lekker muziekje aan, over de speakers of op de koptelefoon. De keuze is aan jou!

Plan hier nu jouw eerste behandeling op de TEI in