Vida Vitaal

Ben jij gemotiveerd genoeg om vandaag te starten?

Ik help je graag om al je doelen te behalen! 

Waar wacht je nog op? Plan hieronder een intakegesprek en samen gaan we aan de slag om jouw leven een kwaliteitsinjectie te geven! 

[vidavitaal_calendar slug="intake"]

‘Ik was de afgelopen 3 jaar, door diverse oorzaken  16 kilo aangekomen. Alle diëten die je kan verzinnen heb ik al eens geprobeerd, maar dat lukte altijd maar voor een paar kilo. Stein ontmoette ik bij Ladies Night van Pathé Leidsche Rijn, hij vertelde mij zijn werkwijze en aangespoord door mijn dochter ben ik met een programma begonnen. Het begin was wennen maar niet echt moeilijk. Je hoeft niet na te denken over wat je moet eten en je valt ook nog eens goed af. Ik moet wel eerlijk zijn en zeggen dat ik het avondeten moeilijk vond, waardoor ik misschien al sneller dan gebruikelijk naar de 900 kcal ben overgegaan. 

Nu 7 maanden later ben ik 20 kilo afgevallen. Ik heb geleerd om anders te gaan koken. De bezoeken aan Stein had ik echt nodig. Iemand die je aanstuurt en je er ook op wijst wat de gevolgen zijn als je je niet aan de opbouw regels houdt. Tuurlijk ben ik ook wel eens de fout in gegaan. Maar wat ik wel geleerd heb, is dat ik mezelf altijd zelf onder controle moet houden, de leefregels die Stein mij geleerd heeft.’

‘Januari 2019 was ik het zat: 1.59 m lang en ruim 78 kg zwaar…dit moest anders. Ik begon met minder eten, minder wijn drinken en inderdaad: een paar kilo’s eraf.

Na een tijdje toch weer de grip verliezen op wat je nu echt wél of niet kunt eten maar gelukkig liep ik tegen Vida Vitaal op. Letterlijk: dit moest ik gaan doen!

Het intakegesprek met Stein was eerlijk en transparant: jíj moet dit willen, jíj moet het doen. In mei begon ik vol goede moed met Straight Away en in september was ik 18 kg afgevallen.

Stein geeft nuttige tips, doet je inzien waar je bij je voeding op moet letten en motiveert elke week weer opnieuw. Nu vasthouden!’

‘In april 2019 begonnen bij Stein van Vida Vitaal in Woerden. Gekozen voor de producten van Straight away omdat ik graag een programma wilde gaan volgen met eiwitrijke, maaltijd vervangende producten. Dit leek mij een perfecte manier om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken.

Alle vitamines en belangrijke voedingsstoffen krijg je binnen zonder last te hebben van een hongergevoel.

Doordat ik wekelijks bij Stein kwam om te wegen was ik extra gemotiveerd. Tevens helpt zijn enthousiasme en kennis ook enorm om het vol te houden. Maar de allerbelangrijkste drijfveer is nog altijd jezelf. Natuurlijk heb ik ook af en toe een moeilijk moment gekend maar doordat ik met de hulp van Stein precies wist wat ik wel en niet mocht ging ik gewoon door.

Inmiddels ben ik 16 kg verloren en begin ik aan de volgende stap. Het behouden van mijn resultaat.

Doordat ik al veel geleerd heb gaat dat vast en zeker lukken en ook na mijn gewichtsverlies laat Stein mij niet vallen.

Ik raad dit iedereen aan die op een veilige gezonde manier onder goede begeleiding wil afvallen.’

Er zijn drie manieren om af te rekenen met jouw extra kilo’s

Stap 1: Gewicht verliezen. We werken samen zo snel mogelijk én op een gezonde manier naar een lichaam waar jij je fijn in voelt. Gewoon weer lekker in je vel!

Stap 2: Opbouwfase. We brengen het lichaam geleidelijk weer in balans. Minder producten, meer voeding. Je leert welke voeding je kunt eten, hoeveel je nodig hebt en welk gedrag er hoort bij je nieuwe lichaam.

Stap 3: Controle houden. Je gaat zelf aan de slag met alles wat je hebt geleerd. Natuurlijk blijf ik je begeleiden.