Project LIJFCHANGER

Project LIJFCHANGER is voor mensen die écht iets willen bereiken. De mensen die nét wat meer gemotiveerd zijn en bereid zijn te investeren in zichzelf en in hun gezondheid. Voor deze mensen ontwierpen wij een speciaal programma met een vaste looptijd en een succesgarantie. Niet goed = geld terug!

doe de gratis gezondheidscheck
IMG_3696

In een vaste periode naar een gegarandeerd succes!

Ga jij lekker op zekerheid? Wil jij garanties en weten waar je aan toe bent? Dan is Project LIJFCHANGER jou op het LIJF geschreven. Een afslankpakket mét succesgarantie. Oftewel, je betaalt voordat je begint en koopt daarmee de zekerheid dat je na de afgesproken periode het afgesproken aantal kilo’s lichter bent. Zo niet? Dan krijg je het gehele bedrag weer terug. Dat is wel een hele veilige investering in een gezonder lichaam en een gelukkiger leven. Dát is Project LIJFCHANGER.

Maar wat is Project LIJFCHANGER dan precies? We bieden twee pakketten aan; Diamond en Platinum. Het Diamond pakket is op basis van 4 maanden en een resultaatgarantie van minimaal 10 kilo. Het Platinum pakket geeft je de garantie dat je in de aanstaande 6 maanden minimaal 20 kilo kwijtraakt. Elk Project LIJFCHANGER traject start met een gratis gezondheidscheck. Op die manier bepalen wij of je in aanmerking komt, welke variant het beste bij je past en welke kosten hieraan verbonden zijn. 

Het gebeurt regelmatig dat kandidaten zo lekker in hun programma zitten dat ze meer willen afvallen dan we vooraf hebben afgesproken. In dat geval kunnen we het traject tussentijds verlengen met chunks van vier weken. Die kun je tussentijds toevoegen, totdat jij écht tevreden bent met je resultaat. Eerder stoppen we niet!

Neem contact op

Wat mag je allemaal verwachten van ons tijdens jouw traject?

Alle benodigde maaltijdvervangende producten gedurende het gehele programma
Bewezen succesformule
Niet goed – geld teruggarantie
Kickoff intakegesprek inclusief shaker
Wekelijkse weeg- en coachingsmomenten
24/7 beschikbaarheid van je coach tijdens het hele programma
Intensief after-care programma om het jojo effect te voorkomen
Beauty-avond bij Since04 inclusief kledingbon cadeau

Onze succesverhalen

Waardoor het nu wel gaat lukken

Vida Vitaal-icoon-begeleiding

24/7 persoonlijke begeleiding

Jouw coach is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor al jouw vragen. Zo sta je er nooit alleen voor.

Vida Vitaal-icoon-gezonde-producten

Gezonde, hoogwaardige producten

Door het gebruik van hoogwaardige maaltijdvervangers krijg je elke dag alle voedingsstoffen en vitamines binnen die je lichaam nodig heeft.

Vida Vitaal-icoon-geen-resultaat-geld-terug

Geen resultaat,
geld terug

Wij zijn zo heilig overtuigd van de kracht van ons programma dat we je geld terug geven als je na het volgen van ons programma geen resultaat hebt.

Zien we jou bij onze Beauty Avond?

In samenwerking met onze partner Since04 organiseren we speciaal voor onze Project LIJFCHANGER kandidaten een gezellige Beauty Avond. Alle deelnemers worden in het zonnetje gezet. In de stijlvolle kledingwinkels van Since04 worden de kandidaten mooi opgemaakt, haren in de krul en natuurlijk wordt ook de kleding tot in de puntjes verzorgd door de modestylistes van Since04. Als kers op de taart ontvangen alle kandidaten een kledingbon van ons, want wanneer je met Project LIJFCHANGER meedoet is er één ding zeker: je garderobe zal moeten worden aangevuld!

Kan ik je helpen?
1