TEI System

De gepatenteerde technologie van TEI Sytem is gebaseerd op de combinatie van thermo- (infrarood) en elektrostimulatie. Door deze unieke combinatie is het mogelijk om tijdens een figuurcorrigerende full body behandeling prachtige resultaten te behalen in allerlei verschillende probleemzones.

Afspraak maken
Tei-system-vida-vitaal
plaatje_website_werking_figuur

Figuurcorrectie

Door de warmte van de thermostimulatie worden vetcellen zachter en het vetweefsel daarin vloeibaar. De cellen komen tijdens de behandeling vrij in het lichaam, de elektrostimulatie zorgt ervoor dat deze vetcellen meteen verbrand worden.

De thermostimulatie verhoogt de doorbloeding en activeert het lymfesysteem. Hierdoor kunnen de afvalstoffen die bij de vetverbranding vrijkomen optimaal worden afgevoerd. Ook zorgt de verhoogde circulatie voor afvoer van andere afvalstoffen die bijvoorbeeld in de huid of in de spieren opgebouwd zijn. De afvalstoffen in de spieren kunnen zorgen voor klachten zoals pijn, knopen, stijfheid of een trekkerig gevoel. Doordat de afvalstoffen worden afgevoerd ervaar je na de behandeling direct een fijn en ontspannen gevoel.

De elektrostimulatie zorgt voor intense spiercontractie en dringt tegelijkertijd diep door in alle huidlagen. Hierdoor verstevigt het bindweefsel en wordt de huid strakgetrokken.
Dit, in combinatie met het afbreken van de vetcellen, zorgt voor vermindering van de omvang maar ook andere klachten zoals cellulitis, striae en andere huid gerelateerde ongemakken.

Pijnklachten

Infraroodlicht heeft een positieve invloed op verschillende lichamelijke klachten. De warmte van infraroodlicht dringt dieper door in het weefsel en verwarmt het lichaam. De warmte heeft een verdovend effect op de zenuwen. Bij zowel chronische als acute pijn is TEI System je beste vriend, omdat de elektrostimulatie het doorgeven van pijnsignalen naar de hersenen vermindert of blokkeert. Daarnaast zorgt de pulsering voor betere doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen die op de pijnplek opgehoopt zijn. Hierdoor zullen stramme benen, armen of gewrichten soepeler aanvoelen. Zo kun je toch aan je lichaam werken zonder lichamelijk inspanning. En voorkom je verdere stijfheid, verminder je spierpijn en stimuleer je versoepeling van het spierweefsel.

TEI System kan met haar 21 verschillende behandelprogramma’s een heel breed scala aan lichamelijke klachten verminderen of zelfs verhelpen. Van (lip)oedeem tot cellulitis of striae. Van verlichting van reuma en gerelateerde aandoeningen tot herstel na (sport)blessures. En niet te vergeten de kracht van TEI System als het gaat over figuurcorrectie, slimming en toning natuurlijk!

Neem contact op

De behandeling:

De behandelingen vinden plaats in ondergoed. Na afloop van het programma krijg je een handdoek om je af te drogen, want bij de meeste programma’s zul je flink gaan zweten. Om deze reden vragen we je ook om altijd gedouched naar je afspraak te komen, in verband met hygiëne. Daarna kun je je weer aankleden.

Afhankelijk van jouw wensen kan ik ook een bijpassend eetschema voor je opstellen, zodat je nog meer resultaat hebt in een korte tijd. Behandelingen met TEI System duren tussen de 30 en 45 minuten.

Precies lang genoeg om even de laatste aflevering van jouw favoriete serie te kijken!
Terwijl jij met TEI System aan je lichaam werkt, ontspan je ondertussen met een Netflixje naar keuze! Of we zetten gewoon een lekker muziekje aan? De keuze is aan jou!

Bekijk de video over TEI System

Afspraak maken

Bepaal zelf wanneer jij start met jouw behandelingen op de TEI. Lekker van deze tijd en wanneer het jou uitkomt! Zo doen we dat! Kies hieronder het moment dat het beste in jouw agenda past, vul je gegevens in and you are ready to go! Zodra jij jouw afspraak hebt gemaakt, ontvang je een email met daarin de bevestiging van onze afspraak en een aantal voorbereidingen de je zou kunnen treffen. De behandeling kan zowel door een man als door een vrouw worden uitgevoerd, net wat jouw voorkeur heeft. Word je liever door een vrouw behandeld? Geef dat dan ruim voor je behandeling aan. Tijdens deze afspraak bespreken we kort wat je wilt bereiken en welke programma’s daar het beste bij passen. Ook plannen we gelijk de overige afspraken in, dat kan maar vast geregeld zijn!

Lukt het je niet om een plekje te vinden? Neem dan even contact op via info@vidavitaal.nl. Er is in overleg vaak wel wat mogelijk!

 • Locatie: Woerden
 • Locatie: De Meern

Kies hier je coach

Klanten over Vida Vitaal

Vida Vitaal IconVida Vitaal

Pompmolenlaan 26, Woerden

4,9 48 reviews

 • Avatar Fatin Overbeek ★★★★★ een maand geleden
  Dank je wel Anne-Fleur, door de bezoeken aan jou en jouw inzet heeft mij gemotiveerd om zonder moeite met smaakvolle maaltijden om in 4 maanden tijd ruim 15 kilo kwijt te zijn. Zelfs nu ik klaar ben sta jij nog voor mij klaar. Ik zou het iedereen … More aanraden die op een fijne manier zijn streefgewicht zou willen bereiken! Nogmaals dank je wel Anne-Fleur.
 • Avatar L. Luo ★★★★★ 6 maanden geleden
  Super goede ervaring met Vidavitaal! In 5 maanden 20kg afgevallen op een gezonde manier. Was zeker niet makkelijk, maar met hulp van Stein en Anne Fleur heb ik mijn doel zo snel kunnen halen. Heel erg bedankt! Ik raad het iedereen aan als je … More snel en gezond wilt afvallen. Vidavitaal, daar begint je avontuur van zwaar naar lichter!
 • Avatar Rl Verheijen ★★★★★ 4 maanden geleden
  Als je graag de knop op een goede manier wil omzetten, dan zit je goed bij Vida Vitaal. Door de deskundige, fijne en directe begeleiding heb ik een stap richting een gezond gewicht kunnen zetten. Ik ben blij dat ik het heb gedaan en heb er zo … More veel plezier van. Door de begeleiding lukt het mij beter om terugvallen te beperken en weet ik waar ik moet werken aan mijzelf. Gun het jezelf ook en ga ervoor samen met Vida Vitaal.

Kan ik je helpen?
1