TEI System

De gepatenteerde technologie van TEI Sytem is gebaseerd op de combinatie van thermo- (infrarood) en elektrostimulatie. Door deze unieke combinatie is het mogelijk om tijdens een figuurcorrigerende full body behandeling prachtige resultaten te behalen in allerlei verschillende probleemzones.

Afspraak maken
Tei-system-vida-vitaal
plaatje_website_werking_figuur

Figuurcorrectie

Door de warmte van de thermostimulatie worden vetcellen zachter en het vetweefsel daarin vloeibaar. De cellen komen tijdens de behandeling vrij in het lichaam, de elektrostimulatie zorgt ervoor dat deze vetcellen meteen verbrand worden.

De thermostimulatie verhoogt de doorbloeding en activeert het lymfesysteem. Hierdoor kunnen de afvalstoffen die bij de vetverbranding vrijkomen optimaal worden afgevoerd. Ook zorgt de verhoogde circulatie voor afvoer van andere afvalstoffen die bijvoorbeeld in de huid of in de spieren opgebouwd zijn. De afvalstoffen in de spieren kunnen zorgen voor klachten zoals pijn, knopen, stijfheid of een trekkerig gevoel. Doordat de afvalstoffen worden afgevoerd ervaar je na de behandeling direct een fijn en ontspannen gevoel.

De elektrostimulatie zorgt voor intense spiercontractie en dringt tegelijkertijd diep door in alle huidlagen. Hierdoor verstevigt het bindweefsel en wordt de huid strakgetrokken.
Dit, in combinatie met het afbreken van de vetcellen, zorgt voor vermindering van de omvang maar ook andere klachten zoals cellulitis, striae en andere huid gerelateerde ongemakken.

Pijnklachten

Infraroodlicht heeft een positieve invloed op verschillende lichamelijke klachten. De warmte van infraroodlicht dringt dieper door in het weefsel en verwarmt het lichaam. De warmte heeft een verdovend effect op de zenuwen. Bij zowel chronische als acute pijn is TEI System je beste vriend, omdat de elektrostimulatie het doorgeven van pijnsignalen naar de hersenen vermindert of blokkeert. Daarnaast zorgt de pulsering voor betere doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen die op de pijnplek opgehoopt zijn. Hierdoor zullen stramme benen, armen of gewrichten soepeler aanvoelen. Zo kun je toch aan je lichaam werken zonder lichamelijk inspanning. En voorkom je verdere stijfheid, verminder je spierpijn en stimuleer je versoepeling van het spierweefsel.

TEI System kan met haar 21 verschillende behandelprogramma’s een heel breed scala aan lichamelijke klachten verminderen of zelfs verhelpen. Van (lip)oedeem tot cellulitis of striae. Van verlichting van reuma en gerelateerde aandoeningen tot herstel na (sport)blessures. En niet te vergeten de kracht van TEI System als het gaat over figuurcorrectie, slimming en toning natuurlijk!

Neem contact op

De behandeling:

De behandelingen vinden plaats in ondergoed. Na afloop van het programma krijg je een handdoek om je af te drogen, want bij de meeste programma’s zul je flink gaan zweten. Om deze reden vragen we je ook om altijd gedouched naar je afspraak te komen, in verband met hygiëne. Daarna kun je je weer aankleden.

Afhankelijk van jouw wensen kan ik ook een bijpassend eetschema voor je opstellen, zodat je nog meer resultaat hebt in een korte tijd. Behandelingen met TEI System duren tussen de 30 en 45 minuten.

Precies lang genoeg om even de laatste aflevering van jouw favoriete serie te kijken!
Terwijl jij met TEI System aan je lichaam werkt, ontspan je ondertussen met een Netflixje naar keuze! Of we zetten gewoon een lekker muziekje aan? De keuze is aan jou!

Bekijk de video over TEI System

Afspraak maken

Bepaal zelf wanneer jij start met jouw behandelingen op de TEI. Lekker van deze tijd en wanneer het jou uitkomt! Zo doen we dat! Kies hieronder het moment dat het beste in jouw agenda past, vul je gegevens in and you are ready to go! Zodra jij jouw afspraak hebt gemaakt, ontvang je een email met daarin de bevestiging van onze afspraak en een aantal voorbereidingen de je zou kunnen treffen. De behandeling kan zowel door een man als door een vrouw worden uitgevoerd, net wat jouw voorkeur heeft. Word je liever door een vrouw behandeld? Geef dat dan ruim voor je behandeling aan. Tijdens deze afspraak bespreken we kort wat je wilt bereiken en welke programma’s daar het beste bij passen. Ook plannen we gelijk de overige afspraken in, dat kan maar vast geregeld zijn!

Lukt het je niet om een plekje te vinden? Neem dan even contact op via info@vidavitaal.nl. Er is in overleg vaak wel wat mogelijk!

 • Locatie: Woerden
 • Locatie: De Meern

Kies hier je coach

Klanten over Vida Vitaal

Vida Vitaal IconVida Vitaal

Trasmolenlaan 5, Woerden

4,9 50 reviews

 • Avatar Lilette Massizzo ★★★★★ 3 months ago
  We weten allemaal dat een gezond gewicht en bmi belangrijk zijn maar als je dan de stap heb genomen om afgevallen is de keuze wat je bij een drogist krijgt echt alleen maar repen en shakes die na een tijd je neus gaan uithangen en zo hou je … More het niet vol . Ik kwam heel toevallig vida vitaal tegen en tot mijn verbazing zag ik ja het zijn wel zakjes met poeder maar die worden heerlijke gerechten van pannenkoeken tot stampotje en ja ook shakes ( lekker voor ontbijt ) en soepen en ook 2 soorten koekjes die een maaltijd zijn . Persoonlijk hou je een dieet dan veel beter vol . Het is een proteïne dieet dat echt heel smakelijk is . Gewoon de stap nemen met of zonder coaching , ik koos zonder ik ken mijn valkuilen . Het fijne is dan wel weer dat ze toch zo nu en dan even een mail sturen met de vraag of alles ok is . En als je ver weg woont zoals ik dan kan je ook online coaching krijgen ,gratis en voor niks . Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen
 • Avatar Shirley schilp ★★★★★ a month ago
  Na heel veel diëten te hebben geprobeerd, was ik er een beetje klaar mee. Niks scheen te helpen en wist echt niet meer wat ik moest doen. Vida vitaal heeft mij tot zo ver geholpen om mij weer lekkerder in me vel te laten voelen. Ik voel me energieker … More en me kleren passen weer zoals voorheen.
 • Avatar McCarmie ★★★★★ 2 months ago
  Nog voordat ik een afspraak had gemaakt, verliep het contact met Stein via WhatsApp vlot en vriendelijk. Vandaag werd ik hartelijk ontvangen door Anne-Fleur voor mijn intake-gesprek. Het programma is duidelijk, ik weet wat me te wachten staat … More en ik weet zeker dat met behulp van Vidavitaal het me gaat lukken om mijn doel te behalen!

Kan ik je helpen?
1